![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: POKAZY TAńCA W RESTAURACJI |
|||||||
|
Autor:
alys
Wypowiedzi: 1 |
Od niedawna pracuję w pewnej restauracji jako kelnerka. Menadżerka dowiedziała się, że ja i mój kolega który też tam pracuje trenujemy taniec towarzyski i zaproponowała nam, byśmy regularnie dawali pokazy, organizowali darmowe lekcje tańca itp. Ogólnie chodzi o to, żeby się coś w restauracji działo, żeby stała się bardziej popularna, żeby ściągnąć klientów i może, żeby zaczęli przychodzić regularnie. Oczywiście na propozycję się zgodziłam, bo kocham tańczyć, świetnie się czuję przed publicznością, więc będzie to dla mnie przede wszystkim przyjemność a przy okazji zarobek.
Wiem, że jest takie coś organizowane w innych restauracjach, ale nie wiem jak to wygląda. Nie wiem też jak zacząć, jak zachęcić ludzi do zabawy, jak to rozreklamować, itd... Wyjdziemy na środek restauracji i zatańczymy te 3 minuty i co dalej? ludzie siedzą przy stolikach i nie wiadomo czy wstaną i podejdą bliżej. (domyślam się, że nie, panie mają swoje torebeczki, których nie zostawią bez opieki...) czy może powinnam zorganizować 'sztuczny' tłum, który będzie stał w kółku, klaskał podczas pokazu i weźmie udział w warsztatach i nauce podstaw i może ktoś się dołączy? a może powinniśmy tańczyć np. czaczę i jife'a między stolikami? i jak w ogóle powinnam to rozreklamować? myślałam, żeby zatańczyć codziennie wieczór krótko coś i poinformować że w weekend wieczór będzie można zobaczyć więcej i się też czegoś nauczyć? Każda opinia i porada jest dla mnie cenna! Szczególnie proszę o wypowiedzi tych, którzy znają się na organizowaniu różnych imprez i potrafią przemówić do publiczności i ją rozumieją. :) |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
darful
![]() Wypowiedzi: 48 |
Chyba plakaty przy restauracji będą trafione
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:24:55 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|