![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: CHIńCZYK - CO POTRZEBA DO TAKIEGO BARU |
|||||||
|
Autor:
Pixelka
Tematy: 3 Wypowiedzi: 4 |
Witam. Chciałabym otworzyć chińczyka. Proszę o informacje jakie urządzenia będą mi potrzebne. Skąd brać produkty do baru?
Z góry dziękuje za pomoc |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie napeewno woki, okap, lada chłodnicza/nadstawka chłodnicza, lodówka i zamrażarka na surowce ewentualnie półprodykty (jezeli nie dysponujesz pomieszczeniem obróbki wstępnej), lodówka na napoje ewentualnie ekspres do kawy. W zalezności od tego czy będziesz podawał na naczyniach wielokrotnego czy jednorazowego użytku zmywarka (podblatowa na szkło lub gastronomiczna)
14.04.2015 w Warszawie odbędzie się szkolenie poświęcone zagadnieniom związanym z otwarciem lokalu gastronomicznego MOja Gastronomia od A do Z serdecznie zapraszam (szczegóły w zakładce ogłoszenia) informacje na temat szkolenia poltorak@haccp0gmp.home.pl |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
adres mail: poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
Autor:
bcs
![]() ![]() Wypowiedzi: 58 |
Produkty do baru są uzależnione od stopnia zawarowania osoby która będzie gotowała. Jeśli to będzie obcokrajowiec znający tą kuchnie jest wiele hal oferujących oryginalne przyprawy i produkty. Jeśli jednak stopień zaawansowania obsługi kuchnie nie będzie zbyt wysoki dobrym rozwiązaniem mogą być dania gotowe produkowane pod potrzeby danego lokalu które tylko należy odgrzać.
|
||||||
|
Autor:
Pixelka
Tematy: 3 Wypowiedzi: 4 |
bcs napisał(a) w dniu 2015-03-22 o godzinie 12:34:28: Produkty do baru są uzależnione od stopnia zawarowania osoby która będzie gotowała. Jeśli to będzie obcokrajowiec znający tą kuchnie jest wiele hal oferujących oryginalne przyprawy i produkty. Jeśli jednak stopień zaawansowania obsługi kuchnie nie będzie zbyt wysoki dobrym rozwiązaniem mogą być dania gotowe produkowane pod potrzeby danego lokalu które tylko należy odgrzać. Witam, gdzie takie dania gotowe można zakupić? niestety w internecie mogę znaleźć jedynie półprodukty Pozdrawiam |
||||||
Autor:
bcs
na początek spróbuj z intersolar-em z buczek [pod łodzią], mają bogate doświadczenie w tego typu produktach.
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Witam wszystkie osoby zaintersowane otwarciem dzialalności gastronomicznej zapraszam na szkolenie organizowane w Warszawie 14.04.2015 udzielimy wszystkich niezbędnych wskazówek jak postępować, żeby udało się spełnić Państwa marzenia i posiadać własny lokal (szkolenie przeznaczone jest również dla osób zaintersowanych kupnem samochodu gastronomicznego oraz otwarciem pawilonu gastronomicznego) Zapraszam Hanna Półtorak. szczegóły dotyczące szkolenia w zakładce ogłoszenia lub mailowo:poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
Autor:
szmaragdowy
Wypowiedzi: 3 |
Myślę, że obowiązkowy jest dobry plan jak to wszystko zorganizować, czyli dobre rozwiązania higieniczne. Ja zdecydowałem się na firmę www.speedwall.pl zajmują się systemami higienicznymi
|
||||||
Autor:
bcs
Dobre rozwiązania higieniczne czyli ściany i sufity z atestem. Nie rozumiem jak to ma pomóc otworzyć biznes?
|
||||||
|
Autor:
szmaragdowy
Wypowiedzi: 3 |
Nie do końca tak jest, czasem rozwiązania higieniczne to nie tylko ściany i sufity z atestem :)
|
||||||
| CHIńCZYK - CO POTRZEBA DO TAKIEGO BARU | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:45:23 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|