![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: FOODTRUCK - PIEC KONWEKCYJNY ORAZ DOSTARCZENIE ENERGII |
|||||||
|
Autor:
Dłejn Wypowiedzi: 1 |
Witam,
przygotowuję projekt foodtrucka pojawiła się blokada. Produkcja miała by opierać się na obróbce termicznej w piecu konwekcyjno-parowym. Proszę o poradę: jaki piec konwekcyjny jest najbardziej odpowiedni do Foodtrucka? Oraz w jaki sposób można najefektywniej dostarczyć energię (piece konw. potrzebują dużo kWh)? Czy ktoś posiada doświadczenie albo jakieś dobre praktyki w tym temacie? Pozdrawiam Mateusz |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Zainteresuj się piecami konwekcyjno-parowymi w wersji gazowej oraz dodatkowo wyposażonymi w pompkę cateringową. Ja mogę polecić UNOXa wówczas zużycie prądu jedynie do sterowania i wentylatora, reszta idzie z gazu. Woda pobierana wbudowaną pompka cateringową ze zbiornika.
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie zapraszam na szkolenie podczas którego omówione zostaną zasady wyposażania samochodów gastronomicznych oraz porozmawiamy o tym jakie wyposażenie najlepiej zastosować (gazowe/elektryczne). Innymi zagadnieniami omawianymi na szkoleniu będą
- materiały wykonczeniowe samochodu - zaopatrzeniue pojazdu w wodę - zaopatrzenie pojazdu w energie - toaleta i zrzut brudnej wody - alkohol w food trucku czy jest to możliwe? - dokumentacja wymagana przez SANEPID szczegóły dotyczące szkolenia udzielanę są mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl |
||||||
![]() Autor: Multi Gastro Wypowiedzi: 17 |
Najlepszym rozwiązaniem jest zakup małego pieca konwekcyjno parowego zasilanego gazem. Nasza firma posiada taki piec w ofercie poniżej link do tego typu pieca. Zasilanie elektryczne jest potrzebne tylko do wentylatora. Wymiary pieca 620xx555x585 pojemność 4xGN2/3.
http://multigastro.pl/piec-konwekcyjno-parowy-gazowy-4xgn2-3.html W razie pytań pozostaje do dyspozycji
Multi Gastro Wyposażenie Gastronomii i Sklepów
Działamy na terenie całej Polski tel.: 791-791-061 tel. st.: 12-307-79-79 mail: info@multigastro.pl www: http://multigastro.pl |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:28:51 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|