FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / HACAP A WYPIEK CIAST
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

HACAP A WYPIEK CIAST

Autor: pysznakuchnia


Tematy: 2
Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2015-02-26 o godzinie 21:27:39.
WITAM,

Potrzebuję pomocy w aktualizacji dokumentacji i dostosowaniu jej do możliwości sprzedaży ciast na miejscu. Prowadzę lokal gastronomiczny z dowozem do klienta i sprzedaży na miejscu bez spożywania na miejscu. Sanepid będzie wymagał takiej aktualizacji.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
HACAP a wypiek ciast
Autor: GastroHaccp


Wypowiedzi: 4
Post 2 napisany 2015-03-29 o godzinie 14:45:51.
Zajmuję się przygotowaniem dokumentacji i wdrażaniem systemu HACCP oraz GHP/GMP.
Potrzebuję kilku informacji, m.in. jaką dokumentację Państwo już posiadacie, jak wygląda układ pomieszczeń w lokalu (projekt technologiczny), na co lokal posiada pozwolenie Sanepid.
Proszę o kontakt telefoniczny 606 922 591

Pozdrawiam
Grzegorz Banasiak
www.gastrohaccp.pl
Specjalista ds. Gastronomii
Audytor Systemu HACCP
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 8
Wypowiedzi: 467
Post 3 napisany 2015-11-04 o godzinie 11:51:55.
18.11.2015 w Warszawie odbywać się będzie szkolenie poświęcone wymaganiom stawianym lokalom gastronomicznym na które serdecznie zapraszam. Omawiane będą zagadnienia:

- Wymogi stawiane lokalom gastronomicznym - wysokość, niezbędne pomieszczenia

- Odstępstwo SANEPID - kiedy należy o nie występować

- Wyposażenie lokalu w sprzęt oraz dobór materiałow budowlanych
- Technologia przygotowywanych dań (w zależności od wielkosci lokau)
- Dokumenty potrzebne na odbiór
- Dokumentacja Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej oraz HACCP dla lokalu gastronomicznego
Szczegółowe informacje dotyczące szkolenia udzielane są mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl lub telefonicznie 512 21 12 89, 509 95 82 93 serdecznie zapraszamy
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 8
Wypowiedzi: 467
Post 4 napisany 2016-11-04 o godzinie 15:59:21.
29.11.2016 w Warszawie odbywać się będzie szkolenie na temat tworzenia dokumentacji HACCP w lokalach gastronomicznych. ( HACCP w lokalu gastronomicznym od czego zacząć) Od dawana przygotowuje dokumentację  HACCP dla lokali gastronomicznych, zajmuje się również weryfikacją  dokumentacji dostarczanej mi przez Klientów. Zdarza się, że HACCP przygotowany dla lokali gastronomicznych jest wzorowany na dokumentacji tworzonej dla mniejszych i większych zakłądów produkcyjnych, przez co jest  jak za duże, niewygodne spodnie  (rozbudowana dokumentacja, wiele formularzy, które niezbędne są w zakładach produkcyjnych a zbędne w lokalach czy samochodach gastronomicznych). Tak przygotowywana dokumentacja często jest martwym dokumentem, do którego nie zagląda nikt zatrudniony w lokalu, a przecież HACCAP oprócz tego, ze jest obowiązkiem producenta żywności jest też jego obroną przed nieuzasadnionymi zarzutami od strony klientów oraz donosów nieuczciwej konkurencji. Jak więc przygotować HACCP szyty na miarę, dostosowany do potrzeb danego lokalu czy pojazdu? Na to pytanie odpowiem uczestnikom na szkoleniu. Powiem jakie zapisy muszą znajdować  się w dokumentacji tak aby została ona zatwierdzona przez SANEPID . Od lat staram się uczestniczyć w odbiorach lokali i pojazdów gastronomicznych dlatego poznałam wytyczne SANEPIDU odnośnie przygotowywania dokumentacji, i z tą wiedzą chciałabym się podzielić z uczestnikami. Szczegóły dotyczące szkolenia udzielane są mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 35.175.191.72
Data: 2019-11-12
Czas: 21:59:48
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: HACAP A WYPIEK CIAST
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "hacap a wypiek ciast" w grupie "haccp gmp ghp"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Opti one+ polecamy - Filtracja wody    Wywrotnice mobilne Boxmech   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.