FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / CZY KTOS MOZE PODZIELIC SIE OPINIA NA TEMAT WSPOLPRACY Z FIRMA GASTROMEX MARIUSZ WISNIEWSKI ?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

CZY KTOS MOZE PODZIELIC SIE OPINIA NA TEMAT WSPOLPRACY Z FIRMA GASTROMEX MARIUSZ WISNIEWSKI ?

Autor: mjas

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2015-02-06 o godzinie 17:21:13.
Witam
przeczytalam archiwalne wpisy na temat pana Wisniewskiego wlasciciela firmy Gastromex, z ktorych wynika, że ten pan nie oddal w terminie projektow za ktore otrzymal polowe wynagrodzenia z gory. Brak jest informacji od klientow ktore potwierdzilyby, ze faktycznie pan Wisniewski projekty dostarczyl i ze klienci osiagneli swoj cel, tj ich lokale zostaly odebrane przez Sanepid. Tak się zlozylo ze  jestem w podobnej sytuacji, tj pan Wiśniewski nie dostarczyl na czas projektu, a jego oddanie podejrzanie sie opoznia. Czy sa tutaj na tym forum osoby, ktorym pan Wisniewski robil projekty? Z jego licznych postow wynika, ze ma 500 klientow, wiec moze ktos tu jest? prosze o wszystkie opinie jakimi mogliby Panstwo podzielic na temat tej firmy.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: alan9999

Wypowiedzi: 2
Post 2 napisany 2022-02-08 o godzinie 23:43:27.
Minęło dużo czasu ale czy @mjas powiesz jak skończyła się Twoja sytuacja z gastromex? Wygląda że jestem w podobnej sytuacji

Autor: alan9999

Wypowiedzi: 2
Post 3 napisany 2022-02-08 o godzinie 23:43:31.
Minęło dużo czasu ale czy @mjas powiesz jak skończyła się Twoja sytuacja z gastromex? Wygląda że jestem w podobnej sytuacji

Autor: S6

Post 4 napisany 2022-03-09 o godzinie 00:19:44.
Nikomu nie życzę jakiegokolwiek kontaktu z tym Panem.  To jest zwykły oszust i kłamcą. Przygotowywał dla nas projekt kuchni - dawał słowo honoru ze wyślę projekt i nie dotrzymywał słowa. Trzymajcie się od niego z daleka.

Autor: klijent55

Post 5 napisany 2025-04-15 o godzinie 19:41:15.
Dwa razy korzystałam z wykonywania projektów technologicznych w Firmie Gastromex u Pana Mariusza Wiśniewskiego. Nie było żadnego problemu z czasem wykonania usługi wg zawartej umowy. Doświadczenie i kreatywność w tworzeniu lokalu oraz później łatwość odbioru w Sanepidzie pozwala mi wypowiedzieć się o pracy Pana Mariusza jak najbardziej pozytywnie. W okolo tygodnia czasu miałam zaopiniowany projekt technologiczny u rzeczoznawcy po wcześniejszych uzgodnieniach z moją osobą. Pan Mariusz oprócz projektu oferuje pomiar skuteczności wentylacji i pełną dokumentację HACCP a również przegląd kominiarski i umowę na odbiór oleju. Nie musiałam szukać innych firm żeby przygotować pełną dokumentację. Dostałam na początku kartkę z informacjami co muszę przygotować do odbioru Sanepidu - wszystko jasno,prosto i przejrzyście. Wspólnie z mężem dzowniliśmy nieraz wcześnie z rana jak przyszli fachowcy na robotę, nieraz i późno wieczorem i nigdy nie było problemu z komunikacją i doradztwem u Pana Wiśniewskiego. Bardzo polecam osoby, które mają małe doświadczenie w gastronomii, a oczekiwałyby wszelkiej pomocy i doradzctwa. Polecam Mariusza Wiśniewskiego i firmę Gastromex

Autor: lauram11

Post 6 napisany 2025-04-15 o godzinie 19:49:16.
Przeczytałam ze ździwieniem wypowiedzi moich poprzedników i sądzę że to pisała konkurencja ponieważ projekt cukierni który wykonywał mi Pan.Mariusz Wiśniewski z firmy Gastromex został wykonany w ciągu 10 dni, czyli w terminie wyznaczonym wg. umowy. Po wykonaniu projektu do momentu odbioru Sanepidu mogłam zawsze liczyć na doradztwo i poradę pana Mariusza. Przed odbiorem lokalu przyjechał osobiście i oglądał lokal i doradzał czego brakuje. Lokal został odebrany bez żadnych zastrzeżeń Sanepidu.Kontakt z Panem Mariuszem nigdy nie był utrudniony. Polecam pana Mariusza Wiśniewskiego i napewno skorzystam z jego usług przy otwieraniu kolejnego lokalu

Autor: Adam Staszewski

Post 7 napisany 2025-04-15 o godzinie 23:15:23.
Miałem okazję korzystać z usług pana Mariusza Wiśniewskiego i nie zauważyłem żadnych problemów jeśli chodzi o czas i jakość wykonanej usługi. Projekt został wykonany w profesjonalny, przemyślany sposób zgodny ze wszystkimi standardami i wytycznymi. Cena wykonanej usługi również była zadowalająca i adekwatna do lokalu. Wszystko zostało zmierzone i wycenione na miejscu a każdy etap projektu był ze mną konsultowany i uzgadniany. Polecam.

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 03:46:38
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: CZY KTOS MOZE PODZIELIC SIE OPINIA NA TEMAT WSPOLPRACY Z FIRMA GASTROMEX MARIUSZ WISNIEWSKI ?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "czy ktos moze podzielic sie opinia na temat wspolpracy z firma gastromex mariusz wisniewski ?" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.