![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OGRZEWACZ WODY |
|||||||
|
Autor:
martapra Wypowiedzi: 1 |
Witam,
Chciałam zapytać, czy macie jakieś doświadczenie z ogrzewaczami do wody? Jaki nadaje się do małej gastronomii? Lepiej przepływowy czy pojemnościowy? Może macie jakieś sprawdzone i polecicie? Wiem, że to w dużej mierze zależy od rodzaju gastronomii - będzie tam właściwie "odgrzewanie" jedzenia, czasem umycie owoców, warzyw, ewentualnie przepłukanie szklanki. No i oczywiście toaleta dla klientów i na zapleczu. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Gutek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tematy: 5 Wypowiedzi: 280 |
Wg mnie lepszy będzie pojemnościowy, gdyż podgrzewa wodę np. w ustalonych godzinach lub do określonej temperatury. A przepływowy działa "zawsze" gdy pobierana jest woda ciepła.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:15:15 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|