![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ODBIóR LOKALU, A ZMIANA SPOSOBU UżYTKOWANIA |
|||||||
|
Autor:
procent
Tematy: 3 Wypowiedzi: 6 |
Szanowni Eksperci,
proszę o poradę : ) Wynajmuję lokal w domu jednorodzinnym. Dom ten znajduje się na działce, gdzie plan zagosp. dopuszcza gastronomię. Na razie lokal ten jest oficjalnie garażem. I tu moje pytanie. Czy Sanepid odbierając mój lokal może żądać ode mnie jakiegoś dokumentu dot. zmiany sposobu użytkowania lokalu? Chciałbym dokonać tej zmiany w późniejszym czasie. Wiem jakie to niesie za sobą konsekwencje, ale istotnym jest dla mnie czy przy odbiorze lokalu osoba odbierająca lokal może żądać ode mnie dodatkowych dokumentów. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
sonrisa73
Wypowiedzi: 4 |
Oczywiście. Żeby otworzyć gastronomię musisz mieć lokal produkcyjny. Jak na razie jest to garaż, więc musisz wystąpić o zmianę sposobu użytkowania. A żeby wystąpić o nią, musisz mieć w dokumentach warunki zabudowy. Rozpatrywanie wniosku o warunki zabudowy może trwać 2m-ce, więc lepiej składać te dokumenty od razu bo sanepid na pewno zapyta o to kryterium....
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.160 Data: 2026-04-17 Czas: 19:39:47 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|