![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SPRZęT DO PIZZERII. |
|||||||
|
Autor:
Bragada
Tematy: 10 Wypowiedzi: 22 |
Witam wszystkich
Mam problem szukam łopaty do pizzy ale taką na którą zmieści się pizza 60 cm i nigdzie nie mogę znaleźć. Druga sprawa to na czym podawać taka pizze w lokalu. Widziałem tylko drewniane wyroby a wolałbym aluminiowe lub z innego tworzywa. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
eliaszwittenborg Wypowiedzi: 1 |
Witam :)Proszę o kontakt pod numerem 609 350 306 lub na adres e-mail eliaszcichewicz@wittenborg.pl . Na pewno pomogę dobrać coś w rozsądnej cenie. Pozdrawiam.
|
||||||
|
Autor:
Gastro-Centrum
Wypowiedzi: 17 |
Witam serdecznie
Pewnie że jest problem gdyż jest to wymiar którego nie ma w łopatach. Najlepszym rozwiazaniem jest zrobienie łopaty drewnianej o podanych wiarach gdyż trzeba mieć na uwadze wagę pizzy i to że łopata aluminiowa o wym 45x40 może się wyginać itp. lub też zakupić profesjonalną łopatę a nie taką za 99zł . Jęśli chodzi o prezentacje pizzy to drewniane mają oczywiście 60cm jednak czasem pękają trzeba je oliwić i to wystarczy. Znajdziemy oczywiście wszystkie te produkty proszę o kontakt : Wojciech Sawicz G-center tel:793-729-002 www.g-center.pl |
||||||
|
Autor:
mankell
Wypowiedzi: 5 |
Przede wszystkim, polecam kuchnie na wymiar, to zawsze oszczędza miejsca, a teraz bardzo niedrogo można zamówić takie w sieci - na przykład na abcremont.pl :D
|
||||||
|
Autor:
dorotkaaa Wypowiedzi: 1 |
A nie orientujecie się czy opłaca się inwestować w takie www.hoteltex.pl/pl/serwetki-gastronomiczne?
|
||||||
|
Autor:
michasia
Wypowiedzi: 2 |
zaopatrywałam się do swojej pizzerii w sklepie MMGrato. Zamówiłam tam bardzo dużo sprzętu i dostałam dobrą ofertę na raty. Jestem bardzo zadowolona.
|
||||||
|
Autor:
michasia
Wypowiedzi: 2 |
przepraszam chodziło mi się o sklep MMgastro
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:09:39 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|