![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KOSZT PROJEKTU TECHNOLOGICZNEGO |
|||||||
|
Autor:
ciuciubabka Wypowiedzi: 1 |
Witam,
mam uzgodniony w sanepidzie odręczny szkic technologiczny (wszystko w skali 1:50). Ile by mnie kosztowało przerobienie go na projekt? Opis też mam zrobiony ale chciałabym żeby ktoś fachowym okiem na niego spojrzał. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: GastroGal Tematy: 2 Wypowiedzi: 21 |
Proszę o kontakt: arkadiusz@gastrogal.pl
www.GastroGal.pl - kompleksowe wyposażenie gastronomii
Dealer: Stalgast, Hendi, EuroGast, Soda, TomGast, Kromet, Lozamet, Dora Metal, MaGa, Spomasz Nakło, Mesko, Mawi, Bolarus, Fagor, RM Gastro, Brema, UNOX, Miele, Winterhalter, Rational, Roller Grill, Robot Coupe, Fetco, Mussana, Dr.Weigert |
||||||
Autor:
EPEX Firma Inżynierska
![]() Wypowiedzi: 45 |
Proszę o kontakt ekspert.haccp@gmail.com
Rzeczoznawca ds. Projektowania zakładów przemysłu spożywczego
Rzeczoznawca ds. HACCP
|
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Firma Gastromex 8 lat przygotowuje dokumentacje do odbioru Sanepidu, ponad 500 odebranych lokali, gdyby Pan wysłał na maila: gastromex@wp.pl projekt wstepny, poprawimy go do warunków niezbednych. Niestety projekt technologiczny to również dobry opis. zapraszam do współpracy, zrobimy to najtaniej. 531801101 i najszybciej, gastromex@wp.pl
Acha, oprócz technologii, niezbędny jest pomiar wentylacji mechanicznej, my przygotowujemy pełną , kompleksowa dokumentację.. |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
ja też dorzucę swoją ofertę oprócz projektu technologicznego oferujemy Państwu opiekę aż do dnia odbioru jest możliwość żebyśmy byli przy odbiorze (Warszawa i okolice) w cenę wliczone jest szkolenie z minimum sanitarnego dla pracowników lokalu oraz przygotowanie dokumentacji Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej Za dodatkowa opłatą oferujemy również
- szkolenie BHP - szkoły i przedszkola oraz firmy cateringowe przygotowujące posiłki dla dzieci oraz zakłady zywienia zbiorowego oferujące posiłki dietetyczne - pomoc przy układaniu jadłospisów oraz diet (sportowcy, osrodki SPA itp) . Zapraszamy do kontaktu poltorak@haccp-gmp.home.pl |
||||||
Autor:
Widlak
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 113 |
Masz za dużo pieniędzy ? Czy jak. Masz już wszystko co potrzebne, resztę porad uzyskasz od firmy handlowej która wyposaży Ci lokal. Tylko wybierz normalna firmę a nie jakiegoś walizkowca bez pojęcia.
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Nie wszystkie Powiatowe Stacje Sanitarne wymagają przedstawienia przed odbiorem projektu technologicznego to fakt, ale są oddziały, które bez zaopiniowanego projektu (rzeczoznawca lub SANEPID) nie chcą umówić się na odbiór lokalu inne przed odbiorem wymagają przedstawienia do wglądu technologi, która jest elementem projektu Są Stacje dla których projekt technologiczny nie ma takiego znaczenia i umawiają się na odbiór bez niego. Istnieje jednak ryzyko, że podczas odbioru inspektorowi nie spodoba się jakieś rozwiązanie w ustawieniu urządzeń, bądź w ukladzie pomieszczeń i co wtedy ma zrobić właściciel lokalu? zrobić remint jeszcze raz? Ustalony z Sanepidem szkic pod którym nie widnieje podpis inspektora, który go zatwierdził nie jest niestety pomocny przy "trudnym" odbiorze, dlatego jeżeli nie chcesz płacić za projekt firmie, która by go przygotowała złóż narysowany przez siebie projekt uwzględniający rozmieszczenie urządzeń do SANEPIDU, pamiętaj tylko o tym, że na zaopiniowanie przez SANEPID czeka się 30 dni a na podpis rzeczoznawcy kilka.........
Dokumentacja Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej to dokumentacja obowiązkowa, którą musisz mieć na odbiór pozdrawiam Hanna Półtorak |
||||||
|
Autor:
is
Wypowiedzi: 8 |
Chetnie podejmiemy się wykonania zlecenia. Działamy od 2003 roku. Zajmujemy się projektowaniem technologii gastronomicznej. Wykonujemy zlecenia w całej Polsce.
Więcej informacji na: www.horecaplus.eu |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:09:46 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|