FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / KOSZT PROJEKTU TECHNOLOGICZNEGO
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

KOSZT PROJEKTU TECHNOLOGICZNEGO

Autor: ciuciubabka


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2014-12-17 o godzinie 01:06:22.
Witam,
mam uzgodniony w sanepidzie odręczny szkic technologiczny (wszystko w skali 1:50). Ile by mnie kosztowało przerobienie go na projekt? Opis też mam zrobiony ale chciałabym żeby ktoś fachowym okiem na niego spojrzał.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Koszt projektu technologicznego
Autor: GastroGal


Tematy: 2
Wypowiedzi: 21
Post 2 napisany 2014-12-18 o godzinie 15:09:57.
Proszę o kontakt: arkadiusz@gastrogal.pl
www.GastroGal.pl - kompleksowe wyposażenie gastronomii

Dealer: Stalgast, Hendi, EuroGast, Soda, TomGast, Kromet, Lozamet, Dora Metal, MaGa, Spomasz Nakło, Mesko, Mawi, Bolarus, Fagor, RM Gastro, Brema, UNOX, Miele, Winterhalter, Rational, Roller Grill, Robot Coupe, Fetco, Mussana, Dr.Weigert
 
Autor: EPEX Firma Inżynierska
forum

Wypowiedzi: 45
Post 3 napisany 2014-12-18 o godzinie 19:37:00.
Proszę o kontakt ekspert.haccp@gmail.com
Rzeczoznawca ds. Projektowania zakładów przemysłu spożywczego
Rzeczoznawca ds. HACCP
 
Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 4 napisany 2014-12-19 o godzinie 03:17:06.
Firma Gastromex 8 lat przygotowuje dokumentacje do odbioru Sanepidu, ponad 500 odebranych lokali, gdyby Pan wysłał na maila: gastromex@wp.pl  projekt wstepny, poprawimy go do warunków niezbednych. Niestety projekt technologiczny to również dobry opis. zapraszam do współpracy, zrobimy to najtaniej. 531801101  i najszybciej, gastromex@wp.pl
Acha, oprócz technologii, niezbędny jest pomiar wentylacji mechanicznej, my przygotowujemy pełną , kompleksowa dokumentację..
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 5 napisany 2014-12-20 o godzinie 10:17:58.
ja też dorzucę swoją  ofertę oprócz projektu technologicznego  oferujemy Państwu opiekę aż do dnia odbioru jest możliwość żebyśmy byli przy odbiorze (Warszawa i okolice) w cenę wliczone jest szkolenie z minimum sanitarnego dla pracowników lokalu oraz przygotowanie dokumentacji Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej  Za dodatkowa opłatą oferujemy również
- szkolenie BHP
-  szkoły i przedszkola oraz firmy cateringowe przygotowujące posiłki dla dzieci oraz  zakłady zywienia zbiorowego oferujące posiłki dietetyczne - pomoc przy układaniu jadłospisów oraz diet (sportowcy, osrodki SPA itp) .
Zapraszamy do kontaktu poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
Autor: Widlak
forumforumforum

Wypowiedzi: 113
Post 6 napisany 2014-12-21 o godzinie 20:19:12.
Masz za dużo pieniędzy ? Czy jak. Masz już wszystko co potrzebne, resztę porad uzyskasz od firmy handlowej która wyposaży Ci lokal. Tylko wybierz normalna firmę a nie jakiegoś walizkowca bez pojęcia.
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 7 napisany 2014-12-22 o godzinie 08:26:52.
Nie wszystkie  Powiatowe Stacje Sanitarne wymagają przedstawienia przed odbiorem projektu technologicznego to fakt, ale są oddziały, które bez zaopiniowanego projektu (rzeczoznawca lub SANEPID) nie chcą umówić się na odbiór lokalu inne przed odbiorem wymagają przedstawienia do wglądu technologi, która jest elementem projektu Są  Stacje dla których projekt technologiczny nie ma takiego znaczenia i umawiają się na odbiór bez niego. Istnieje jednak ryzyko, że podczas odbioru inspektorowi nie spodoba się jakieś rozwiązanie w ustawieniu urządzeń, bądź w ukladzie pomieszczeń i co wtedy ma zrobić właściciel lokalu? zrobić remint jeszcze raz?   Ustalony z Sanepidem szkic pod którym nie widnieje podpis inspektora, który go zatwierdził nie jest niestety pomocny przy "trudnym" odbiorze, dlatego jeżeli nie chcesz płacić za projekt firmie, która by go przygotowała  złóż  narysowany przez siebie projekt uwzględniający rozmieszczenie urządzeń do SANEPIDU, pamiętaj tylko o tym, że na zaopiniowanie przez SANEPID czeka się 30 dni a na podpis rzeczoznawcy kilka.........
Dokumentacja Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej to dokumentacja obowiązkowa, którą musisz mieć na odbiór pozdrawiam Hanna Półtorak
 
Autor: is


Wypowiedzi: 8
Post 8 napisany 2015-01-06 o godzinie 12:21:02.
Chetnie podejmiemy się wykonania zlecenia. Działamy od 2003 roku. Zajmujemy się projektowaniem technologii gastronomicznej. Wykonujemy zlecenia w całej Polsce.
Więcej informacji na: www.horecaplus.eu
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:09:46
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: KOSZT PROJEKTU TECHNOLOGICZNEGO
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "koszt projektu technologicznego" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.