![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OPRACOWANIE TECHNOLOGICZNE PRODUKCJI ZDROWEJ ZYWNOSCI. |
|||||||
|
Autor:
artui
Tematy: 2 Wypowiedzi: 2 |
Projekt Technologiczny produkcji zdrowej zywnosci zlece do wykonania pod plena zabudowe. Poprosze o kontakt.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam serdecznie chętnie podejmę się takiego zlecenia Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
Autor:
EPEX Firma Inżynierska
![]() Wypowiedzi: 45 |
Dobry wieczór.
Wykonanie jak najbardziej możliwe ale proszę o więcej danych na prv. Rzeczoznawca ds. HACCP. Biegły Sądowy. Rzeczoznawca ds. Projektowanie zakładów przemysłu spożywczego. Rzeczoznawca z listy Zachodniopomorskiego Wojewódzkiego Inspektora Inspekcji Handlowej. Kontakt: ekspert.haccp@gmail.com
Rzeczoznawca ds. HACCP
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:26:40 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|