FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / OPRACOWANIE TECHNOLOGICZNE PRODUKCJI ZDROWEJ ZYWNOSCI.
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

OPRACOWANIE TECHNOLOGICZNE PRODUKCJI ZDROWEJ ZYWNOSCI.

Autor: artui


Tematy: 2
Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2014-11-24 o godzinie 09:35:40.
Projekt Technologiczny produkcji zdrowej zywnosci zlece do wykonania pod plena zabudowe. Poprosze o kontakt.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2014-11-25 o godzinie 13:06:59.
Witam serdecznie  chętnie podejmę się takiego zlecenia  Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
Autor: EPEX Firma Inżynierska
forum

Wypowiedzi: 45
Post 3 napisany 2014-11-30 o godzinie 22:34:24.
Dobry wieczór.
Wykonanie jak najbardziej możliwe ale proszę o więcej danych na prv.



Rzeczoznawca ds. HACCP. Biegły Sądowy.
Rzeczoznawca  ds. Projektowanie zakładów przemysłu spożywczego.
Rzeczoznawca z listy Zachodniopomorskiego Wojewódzkiego Inspektora Inspekcji Handlowej.
 
Kontakt: ekspert.haccp@gmail.com
Rzeczoznawca ds. HACCP
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 08:26:40
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: OPRACOWANIE TECHNOLOGICZNE PRODUKCJI ZDROWEJ ZYWNOSCI.
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "opracowanie technologiczne produkcji zdrowej zywnosci. " w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.