FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / WITAM. SZUKAM FIRMY KTóRA STWORZY MI STRONE WWW
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

WITAM. SZUKAM FIRMY KTóRA STWORZY MI STRONE WWW

Autor: Krystyna012

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2014-10-24 o godzinie 10:11:59.
Prowadzę działalność gospodarczą z branży gastronomicznej. Posiadam bar mleczny, które jest zlokalizowane w Śródmieściu. Chciałabym żeby powstała profesjonalna  strona internetowa. Pragnę żeby ta strona miała profesjonalna szatę graficzną.. Oczywiście chce także udostepnienie serwera i serwisowanie go w razie awarii. Czy znacie jakąś firmę która zapewni mi cały zakres usług które oczekuje
Krystyna z Krakowa

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Witam. Szukam firmy która stworzy mi strone www
Autor: JNS

Wypowiedzi: 7
Post 2 napisany 2014-10-27 o godzinie 09:53:14.
Witam serdecznie,

zajmujemy się tworzeniem profesjonalnych stron www opartych na systemie zarządzania treścią CMS. Oferujemy wykonanie strony na indywidualnym i niepowtarzalnym szablonie graficznym. W ofercie posiadamy również hosting dla strony internetowej w atrakcyjnych cenach. 

Zapraszamy do zapoznania się z naszym portfolio: http://jns.pl/nasze-realizacje-strony-www i kontaktu z nami: tel. 42 209 27 01, e-mail: biuro@jns.pl.
Systemy gastronomiczne dla Twojego lokalu:
- sprzęt, oprogramowanie, wdrożenia i wsparcie serwisowe
www.jns.pl
Tel. 42 209 27 01

Autor: Tikal

Tematy: 2
Wypowiedzi: 4
Post 3 napisany 2014-10-30 o godzinie 09:54:35.
@JNS Widzę, że słowo "profesjonalne strony www" ma wiele znaczeń ;)
When I was 5 years old,
my mom always told me that happiness was the key to life.
When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up.
I wrote down "HAPPY".
They told me I didn`t understand the assignment and I told them they didn`t understand life.

Witam. Szukam firmy która stworzy mi strone www
Autor: ESC S.A.

Post 4 napisany 2014-10-30 o godzinie 10:04:16.
Witam

Zapraszamy Panią do zapoznania się z dotychczasowymi realizacjami firmy ESC S.A.:

www.vela.net.pl

Oferujemy ładne, przyciągające wzrok strony internetowe - potrafimy dostosować się do aktualnych trendów w dziedzinie projektowania stron www, realizujemy ciekawe i innowacyjne pomysły naszych klientów. 
Naszą główną zaletą jest jednak prosty w obsłudze i intuicyjny system Vela CMS - zapraszamy do kontaktu w celu zaprezentowania produktu. Jesteśmy pewni, że nasz CMS zrobi na Pani pozytywne wrażenie ponieważ edycja stron z jego pomocą jest szybka i wygodna.

Nasz telefon:  +48 12 656 51 58
Adres e-mail:  vela@escsa.pl
Pozdrawiamy serdecznie!

Autor: drwalek87

Wypowiedzi: 1
Post 5 napisany 2014-11-18 o godzinie 18:24:38.
Polecam tą http://studio8.pl/realizacje/
[url=http://strony-internetowe-lublin-www.pl]strony www lublin[/url]

Autor: ladyshining1

Post 6 napisany 2014-11-18 o godzinie 23:10:39.
polecam firmę Rocketsite. Od dłuższego czasu współpracuję z nimi i myślę, że mają świetne, ciekawe pomysły. Wykonywali dla mnie strone od podstaw, pozycjonowanie i jestem zadowolona.

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:42:05
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: WITAM. SZUKAM FIRMY KTóRA STWORZY MI STRONE WWW
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "witam. szukam firmy która stworzy mi strone www" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.