![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PIEC DO PIZZY LEASING |
|||||||
|
Autor:
Bragada
Tematy: 10 Wypowiedzi: 22 |
Czy znacie firmę które ma w ofercie ofertę kupna poprzez leasing. Najlepiej jak by jeszcze odkupili stary piec jak nowy bo po regeneracji ale jest za duży dla mojej pizzeri.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Local Pizza
Wypowiedzi: 8 |
Dzień dobry.
Nasza firma oferuje leasing na zakup pieca do pizzy - natomiast jest to mobilny piec opalany drewnem, nie wiem zatem, czy takie rozwiązanie jest dla Państwa interesujące. Serdecznie pozdrawiam. |
||||||
![]() Autor: GastroGal Tematy: 2 Wypowiedzi: 21 |
Witam
Z chęcią porozmawiamy z Panem na temat pieca i tego co Pan oferuje i tego co my oferujemy. W naszym sklepie również możliwy jest zakup po przez leasing. Zapraszam do kontaktu: arkadiusz@gastrogal.pl
www.GastroGal.pl - kompleksowe wyposażenie gastronomii
Dealer: Stalgast, Hendi, EuroGast, Soda, TomGast, Kromet, Lozamet, Dora Metal, MaGa, Spomasz Nakło, Mesko, Mawi, Bolarus, Fagor, RM Gastro, Brema, UNOX, Miele, Winterhalter, Rational, Roller Grill, Robot Coupe, Fetco, Mussana, Dr.Weigert |
||||||
|
Autor:
Gastro-Centrum
Wypowiedzi: 17 |
Witam serdecznie ,
Od 10 lat sprzedajemy piece do pizzy renomowanych włoskich firm ( cuppone, gam international, pizza group itp) posiadamy wiedzę o ich funkcjonowaniu i zaletach z przyjemnościa dobierzemy odpowiednie urządzenie do Państwa potrzeb . Wszystkie urządzenia możemy leasingować ( EFL, Getin lizing itp.) Zapraszamy na naszą tronę: www.gastro-centrum.pl Bragada napisał(a) w dniu 2014-10-05 o godzinie 09:51:47: Czy znacie firmę które ma w ofercie ofertę kupna poprzez leasing. Najlepiej jak by jeszcze odkupili stary piec jak nowy bo po regeneracji ale jest za duży dla mojej pizzeri. |
||||||
![]() Autor: Multi Gastro Wypowiedzi: 17 |
Witam,
Polecam naszą firmę od 5 lat zajmujemy się kompleksowym wyposażeniem również pizzerii, w swojej ofercie mamy piece takich producentów jak GGF, pizza group, stalgast, hendi oraz wielu innych europejskich producentów. Dla każdego coś dobrego dobrane pod indywidualne wymagania. Jeżeli chodzi o leasing, mamy swojego brokera leasingowego który znajdzie najlepszą ofertę na tani leasing. http://multigastro.pl/category/wyposazenie-pizzerii
Multi Gastro Wyposażenie Gastronomii i Sklepów
Działamy na terenie całej Polski tel.: 791-791-061 tel. st.: 12-307-79-79 mail: info@multigastro.pl www: http://multigastro.pl |
||||||
|
Autor:
KarolKucharz
Wypowiedzi: 5 |
Ja kupowałem taki LINK USUNIĘTY PRZED ADMINISTRATORA Jest możliwość leasingu.
|
||||||
|
Autor:
Marioono Wypowiedzi: 4 |
Warto przeglądać aukcje sprzętu poleasingowego na EFL, można wyhaczyć ciekawe oferty w dobrych cenach.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:09:38 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|