![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: CZAS PIECZENIA W PIECU KONWEKCYJNYM |
|||||||
|
Autor:
atka
Tematy: 4 Wypowiedzi: 9 |
kupilam uzywany piec konwekcyjny z naparowaniem Unox, może ktos umiałby mi doradzić w jakich temeraturach i jak długo się piecze, np: ćwiartki kurczaka, pieczeń /szynka/ itp
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: GastroGal Tematy: 2 Wypowiedzi: 21 |
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na Pani pytanie. Wszystko uzależnione jest od wielkości, ilości, wagi, rodzaju przyrządzanego mięsa. Najlepszym rozwiązaniem jest przeprowadzenie testów. Każdy piec jest inny, ma inne funkcje.
Ze swojej strony polecam zapoznać się z tym artykułem: http://www.horeca.pl/vademecum_branzy/wyposazenie/art12,konwekcja-i-para-w-dobrej-komitywie.html Pozdrawiam
www.GastroGal.pl - kompleksowe wyposażenie gastronomii
Dealer: Stalgast, Hendi, EuroGast, Soda, TomGast, Kromet, Lozamet, Dora Metal, MaGa, Spomasz Nakło, Mesko, Mawi, Bolarus, Fagor, RM Gastro, Brema, UNOX, Miele, Winterhalter, Rational, Roller Grill, Robot Coupe, Fetco, Mussana, Dr.Weigert |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:12:44 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|