![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PIEC DO PIZZY CZY WARTO WYBRAć Z DWOMA TERMOSTATAMI NA KOMORę? |
|||||||
|
Autor:
PizzaPie
Tematy: 5 Wypowiedzi: 14 |
Na początku myślałem, że to bezsensowne przepłacanie, ale może gdybym chciał przygotowywać różne potrawy, to w zwykłym piecu by się paliły albo nie dopiekały dostatecznie?, a tak mógłbym to zrekompensować różnicą temperatur.
Czy jest tak jak myślę i czy jest sens kupowania droższego pieca z dwoma termostatami? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Peny
Wypowiedzi: 4 |
ciężko przygotować coś w piecu oprócz pizzy (inna temperatura pieczenia)
jeśli chcesz mam do sprzedania piec używany 2 komorowy RM gastro 5 letni za 1000 zł. ja musiałem kupić większy a ten stoi w magazynie. ma dwa termostaty górę i dół na każda komorę http://images.okazje.info.pl/p/biuro-i-firma/8343/th220/stalgast-piec-do-pizzy-dwupoziomowy-18x32-781324.jpg tak to wygląda. w razie pytań : 601488660 p.s. Wyślij mi link do pieca który chcesz kupić |
||||||
|
Autor:
Gastro-Centrum
Wypowiedzi: 17 |
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:06:37 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|