FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / TOALETA, CZY JEST GASTRONOMIA KTóRA WYMAGA JEDNEJ TOALETY W LOKALU?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

TOALETA, CZY JEST GASTRONOMIA KTóRA WYMAGA JEDNEJ TOALETY W LOKALU?

Autor: PizzaPie

Tematy: 5
Wypowiedzi: 14
Post 1 napisany 2014-09-03 o godzinie 09:31:51.
Witam, tak jak wyżej,
wczoraj rozmawiałem z projektantem i mówi, że od 7 miesięcy sanepid bezwzględnie wymaga wszędzie dwóch toalet (gastronomia).

Czy można użyczać od kogoś toalety? Jeśli tak to jakie są wymogi, w przepisach wyczytałem, że 75 metrów i z tego co mi się wydaje w tym samym budynku? Lepiej jakby były inne przepisy jak myślę ;)

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 2 napisany 2014-09-11 o godzinie 12:34:55.
W obiekcie musi byc koniecznie toaleta dla personelu, jesli jest to mały lokal i nie serwujemy alkoholi,mozemy zastosowac ze jest to lokal ze stolikami dla oczekujacych i wtedy jedno wc zostaje. Jakby Pan chciał zmienić projektanmta na bardziej kreatywnego,zapraszam:  gastromex@wp.pl, 531 801 101. pomagamy rowniez w rozwiazaniu wentylacji i odbiorze wentylacji

Autor: Peny

Wypowiedzi: 4
Post 3 napisany 2014-09-28 o godzinie 11:11:02.
PizzaPie napisał(a) w dniu 2014-09-03 o godzinie 09:31:51:
Witam, tak jak wyżej,
wczoraj rozmawiałem z projektantem i mówi, że od 7 miesięcy sanepid bezwzględnie wymaga wszędzie dwóch toalet (gastronomia).

Czy można użyczać od kogoś toalety? Jeśli tak to jakie są wymogi, w przepisach wyczytałem, że 75 metrów i z tego co mi się wydaje w tym samym budynku? Lepiej jakby były inne przepisy jak myślę ;)

zawsze były potrzebne dwie: jedna dla personelu druga dla klientów. Można postawić Toi toia :) ale to lekki obciach. Tak działają ogródki piwne np.

Autor: Parsi

Tematy: 3
Wypowiedzi: 11
Post 4 napisany 2014-10-06 o godzinie 13:50:12.
Wszystko zależy od Sanepidu w danej miejscowości.
Blog na temat prowadzenia knajpy
www.niepoddawajsie.pl

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:13:14
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: TOALETA, CZY JEST GASTRONOMIA KTóRA WYMAGA JEDNEJ TOALETY W LOKALU?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "toaleta, czy jest gastronomia która wymaga jednej toalety w lokalu?" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.