![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KONTROLA SANEPIDU |
|||||||
|
Autor:
biniu
Wypowiedzi: 2 |
Czego mogę się spodziewać podczas kontroli z sanepidu? Ponoć konkurencja podsyła wszystkim sanepid, co robić gdy się oni zjawią oraz jakie dokumenty są wymagane przy kontroli.. Zaczyna mi się sezon i nie chciałbym aby ta kontrola trwała zbyt długo..
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Barbara M
![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 30 |
a czym się zajmujesz bo kontrola uzależniona jest od tego jaki typ gastronomii prowadzisz, u mnie byli przed otwarciem i były problemy np. z ilością zlewów, brakiem umywalek mimo iż było ich kilka itp.. W trakcie jeszcze nie miałam... Przygotuj sobie napewno: dokumenty rejestrowe, książeczki zdrowia pracowników, reszta wyjdzie podczas kontroli a sprawdzić mogą dosłownie wszystko..
|
||||||
|
Autor:
biniu
Wypowiedzi: 2 |
Mam przyczepę gastronomiczną, zaczyna mi się teraz sezon i nie mam czasu na sanepid dlatego pytam czego oni mogą chcieć? Rozmawiałem z sąsiadem i podpowiedział, że duży robią problem z wodą w przyczepie.. ja mam zbiornik z wodą pitną, która jest wykorzystywana do mycia itp oraz drugi na tzw ścieki, takie rozwiązanie widziałem u innych, czy tak jest dobrze?
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:26:55 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|