![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KEBAB |
|||||||
|
Autor:
PYZA
Wypowiedzi: 2 |
Witam Wszystkich mianowicie planuje otworzyć bar kebab z daniami na wynos znalazlam lokal który ma 22m kw jest w lokalu toaleta dwa wyjscia dopływ wody jaie sa dokładne wymogi sanepidu pod wzgledem wyszykowania takiego lokau i od czego mam zaczac na początku Pozdrawiam
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
PYZA
Wypowiedzi: 2 |
PYZA napisał(a) w dniu 2014-08-14 o godzinie 19:31:49: Witam Wszystkich mianowicie planuje otworzyć bar kebab z daniami na wynos znalazłam lokal który ma 22m kw jest w lokalu toaleta dwa wyjścia dopływ wody jakie sa dokładne wymogi sanepidu pod wzglendem wyszykowania takiego lokalu i od czego mam zacząć na początku Pozdrawiam |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Tego nie da sie wytłumaczyc w kilku słowach, przede wszystkim od rozsadnego i zgodnego z przepisami ustawienia urządzeń. Najlepiej jakby sie Pan skontaktował telefonicznie lub mailowo i wtedy przyblizymy temat: gastromex@wp.pl, 531 801 101
|
||||||
![]() Autor: GastroGal Tematy: 2 Wypowiedzi: 21 |
Kolega powyżej ma racje. Ale może prosty pordanik się przyda:
http://blog.gastrogal.com.pl/wyposazenie-baru-typu-kebab-krotki-poradnik/ Proszę nie sugerować się nim do końca, ale pomocny napewno będzie. Istotne informację uzupełniające powyższy poradnik to:
Pozdrawiam
www.GastroGal.pl - kompleksowe wyposażenie gastronomii
Dealer: Stalgast, Hendi, EuroGast, Soda, TomGast, Kromet, Lozamet, Dora Metal, MaGa, Spomasz Nakło, Mesko, Mawi, Bolarus, Fagor, RM Gastro, Brema, UNOX, Miele, Winterhalter, Rational, Roller Grill, Robot Coupe, Fetco, Mussana, Dr.Weigert |
||||||
|
Autor:
Gastro-Centrum
Wypowiedzi: 17 |
Witam
Proszę zapoznać się z ofertą naszej firmy , posiadamy maszyny i urządzenia do lokali typu kebab www.gastro-centrum.pl PYZA napisał(a) w dniu 2014-08-14 o godzinie 19:31:49: Witam Wszystkich mianowicie planuje otworzyć bar kebab z daniami na wynos znalazlam lokal który ma 22m kw jest w lokalu toaleta dwa wyjscia dopływ wody jaie sa dokładne wymogi sanepidu pod wzgledem wyszykowania takiego lokau i od czego mam zaczac na początku Pozdrawiam |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:42:05 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|