FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / KEBAB
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

KEBAB

Autor: PYZA


Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2014-08-14 o godzinie 19:31:49.
Witam Wszystkich mianowicie planuje otworzyć bar kebab z daniami na wynos znalazlam lokal który ma 22m kw jest w lokalu toaleta dwa wyjscia dopływ wody jaie sa dokładne wymogi sanepidu pod wzgledem wyszykowania takiego lokau i od czego mam zaczac na początku Pozdrawiam
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: PYZA


Wypowiedzi: 2
Post 2 napisany 2014-08-14 o godzinie 19:33:49.
PYZA napisał(a) w dniu 2014-08-14 o godzinie 19:31:49:
Witam Wszystkich mianowicie planuje otworzyć bar kebab z daniami na wynos znalazłam lokal który ma 22m kw jest w lokalu toaleta dwa wyjścia dopływ wody jakie sa dokładne wymogi sanepidu pod wzglendem wyszykowania takiego lokalu i od czego mam zacząć na początku Pozdrawiam
 
Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 3 napisany 2014-08-17 o godzinie 08:44:48.
Tego nie da sie wytłumaczyc w kilku słowach, przede wszystkim od rozsadnego i zgodnego z przepisami ustawienia urządzeń. Najlepiej jakby sie Pan skontaktował telefonicznie lub mailowo i wtedy przyblizymy temat: gastromex@wp.pl,  531 801 101
 
KEBAB
Autor: GastroGal


Tematy: 2
Wypowiedzi: 21
Post 4 napisany 2014-08-18 o godzinie 08:21:04.
Kolega powyżej ma racje.  Ale może prosty pordanik się przyda: 

http://blog.gastrogal.com.pl/wyposazenie-baru-typu-kebab-krotki-poradnik/


Proszę nie sugerować się nim do końca, ale pomocny napewno będzie. 

Istotne informację uzupełniające powyższy poradnik to:
  1. W pomieszczeniach pracy stałej kiedy praca trwa powyżej 4 godzin konieczny jest dostęp światła naturalnego oraz odpowiednia wysokość pomieszczeń;

  2. Lokalizacja pomieszczeń pracy stałej powinny znajdować się na poziomie lub powyżej poziomu gruntu;



Pozdrawiam
www.GastroGal.pl - kompleksowe wyposażenie gastronomii

Dealer: Stalgast, Hendi, EuroGast, Soda, TomGast, Kromet, Lozamet, Dora Metal, MaGa, Spomasz Nakło, Mesko, Mawi, Bolarus, Fagor, RM Gastro, Brema, UNOX, Miele, Winterhalter, Rational, Roller Grill, Robot Coupe, Fetco, Mussana, Dr.Weigert
 
Autor: Gastro-Centrum


Wypowiedzi: 17
Post 5 napisany 2014-10-02 o godzinie 10:28:00.
Witam

Proszę zapoznać się z ofertą naszej firmy , posiadamy maszyny i urządzenia do lokali typu kebab 

www.gastro-centrum.pl








PYZA napisał(a) w dniu 2014-08-14 o godzinie 19:31:49:
Witam Wszystkich mianowicie planuje otworzyć bar kebab z daniami na wynos znalazlam lokal który ma 22m kw jest w lokalu toaleta dwa wyjscia dopływ wody jaie sa dokładne wymogi sanepidu pod wzgledem wyszykowania takiego lokau i od czego mam zaczac na początku Pozdrawiam
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:42:05
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: KEBAB
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "kebab" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.