FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / STREETFOOD - FRYTKI BELGIJSKIE (LUB SMA¿ONE NA SPOSóB BELGIJSKI), WURSTY, BURGERY 100% WO³OWINY
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GOR¡CE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

STREETFOOD - FRYTKI BELGIJSKIE (LUB SMA¿ONE NA SPOSóB BELGIJSKI), WURSTY, BURGERY 100% WO³OWINY

Autor: VASTA


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2014-08-05 o godzinie 20:21:18.
Witam, na dniach zamierzam siê z otwarciem lokalu typu streetfood z fajnym logiem i klimatem ala krakowskie / warszawskie itd lokale.

W ofercie chcialbym posiadac: 

Burgery
Frytki belgijskie lub smazone na sposob belgijski
Wursty
Napoje typu Yerba i fritzkola

Potrzebuje by mi Ktos temat ogarnal od A do Z.

Lokal mam, pewien bud¿et rowniez.

Pytania:
Czy kupowac wolowine czy gotowe kotlety? Skad najlepiej?
Bulki mam, zaopatrza sie tam prawie caly swiat
Maszyny, nowe? Uzywane?
Ile czeka sie na decyzje sanepidu?
Frytki mrozone czy polskie samemu krojone ?

Jakie sprzety kupic? Odwiedzilem hurtownie weindicha jak na razie tylko, moze sa inni producenic ? 

Dzieki
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAK£O w najni¿szych cenach w internecie!
Przekonaj siê sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: spec gastronomiczny
forumforumforum

Wypowiedzi: 126
Post 2 napisany 2014-08-08 o godzinie 12:21:23.
VASTA napisa³(a) w dniu 2014-08-05 o godzinie 20:21:18:
Witam, na dniach zamierzam siê z otwarciem lokalu typu streetfood z fajnym logiem i klimatem ala krakowskie / warszawskie itd lokale.

W ofercie chcialbym posiadac: 

Burgery
Frytki belgijskie lub smazone na sposob belgijski
Wursty
Napoje typu Yerba i fritzkola

Potrzebuje by mi Ktos temat ogarnal od A do Z.

Lokal mam, pewien bud¿et rowniez.

Pytania:
Czy kupowac wolowine czy gotowe kotlety? Skad najlepiej?
Bulki mam, zaopatrza sie tam prawie caly swiat
Maszyny, nowe? Uzywane?
Ile czeka sie na decyzje sanepidu?
Frytki mrozone czy polskie samemu krojone ?

Jakie sprzety kupic? Odwiedzilem hurtownie weindicha jak na razie tylko, moze sa inni producenic ? 

Dzieki


sprzêt nowy trzeba dobrze dopasowaæ i wówczas nie ma problemu, zdarza siê ¿e ¼le dobrany sprawia wiêcej problemów.
 
Autor: Parsi


Tematy: 3
Wypowiedzi: 11
Post 3 napisany 2014-08-08 o godzinie 16:38:38.
Na wizytê Sanepidu czeka siê do tygodnia (zale¿y od miasta) a decyzjê poznasz podczas wizyty. Procedurê odbioru lokalu opisa³em na blogu niepoddawajsie.pl , je¶li interesuj± Ciê inne aspekty to zapraszam do przeczytania :)
Blog na temat prowadzenia knajpy
www.niepoddawajsie.pl
 
Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 4 napisany 2014-08-14 o godzinie 07:25:04.
Na wizytê Sanepidu czeka siê do 14 dni. Zalezy od czasu i ilo¶ci odbiorów w danym czasie. Co siê tyczy odbioru, to najlepiej wykonaæ ui specjalisty projket technologiczny zaopiniowany przez rzeczoznawców który to wykonawca projektu bêdzie obecny przy odbiorze i bêdzie broni³ odbioru lokalu jak lew. Co siê tyczy doboru sprzêtu, to Spec Gastronomiczny ma racjê, równie¿ polecam sprzêt nowy, bo podczas eksploatacji sprzêtu uzywanego, mo¿e okazaæ siê ze naprawa takiego sprzêtu mo¿e okazaæ siê wiêksza ni¿ cena sprzetu nowego na gwarancji. Co innego z meblami i sto³ami z nierdzewki, mo¿na kupowaæ u¿ywane , one nie niszcz± siê, chociaz np my oferujemy ceny producenta który jest porównywalny cenowo, jak cena uzywki oferowanej na allegro. Gdyby Pañstwo chcieli pomoc w przygotowaniu dokumentacji projektowej technologii lokalu i wentylacji, prosimy kontaktowaæ siê telefonicznie: 531 801 101,lub mailowo: gastromex@wp.pl Lokalom noowotwieranym ¿yczymy wytrwalosci i wielu klientów i na prawdê, Sanepid nie jest tak± straszn± instytucj±, jak siê wydaje, tam te¿ pracuj± tylko ludzie, znam o wiele straszniejsze instytucje :-)
 
Autor: Local Pizza


Wypowiedzi: 8
Post 5 napisany 2014-08-21 o godzinie 11:48:39.
Dzieñ dobry. Jako producent mobilnego pieca opalanego drewnem, równie¿ przechodzili¶my procedury zwi±zane z odbiorem Sanepidu, w Krakowie czeka siê oko³o 14 dni na odbiór, ale to zale¿y od ilo¶ci odbiorów. Co do dostawców to my akurat mamy rozeznanie w stosunku do dostawców pó³produktów (pizza). Natomiast to s± dostawcy ogólnopolscy i maj± bogaty asortyment np. Nortcost. Jest te¿ du¿o, fajnych hurtowni ze sprzêtem gastronomicznym, niektóre pomagaj± dobraæ odpowiedni sprzêt pod k±tem dzia³alno¶ci. Trzymamy kciuki, bo burgery to do¶æ popularny teraz temat, a gdyby Pan chcia³ wprowadziæ równie¿ mobiln± gastronomiê z pizz± z pieca opalanego drewnem zapraszamy do nas ;)localpizza.pl
 
Autor: Pkamil44


Wypowiedzi: 5
Post 6 napisany 2020-01-04 o godzinie 01:52:18.
Witam, mamy do zaoferowania miêso burgerowe 100%wolowina
Mieso mielone lub gotowe burgery prosto na grila.
Zwykle polskie oraz black angus. 
Pakowane pró¿niowo lub folie. 
Zapraszamy do kontaktu 502782954
 
NOWE OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 04:45:20
DODAJ ODPOWIED¬ DO TEMATU: STREETFOOD - FRYTKI BELGIJSKIE (LUB SMA¿ONE NA SPOSóB BELGIJSKI), WURSTY, BURGERY 100% WO³OWINY
Aby dodaæ odpowied¼ do tematu nale¿y siê zalogowaæ.

Je¶li nie masz konta, skorzystaj z bezp³atnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "streetfood - frytki belgijskie (lub sma¿one na sposób belgijski), wursty, burgery 100% wo³owiny" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiêksz zamówienia online i widoczno¶æ swojej restauracji – do³±cz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.