![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: STREETFOOD - FRYTKI BELGIJSKIE (LUB SMA¿ONE NA SPOSóB BELGIJSKI), WURSTY, BURGERY 100% WO³OWINY |
|||||||
|
Autor:
VASTA Wypowiedzi: 1 |
Witam, na dniach zamierzam siê z otwarciem lokalu typu streetfood z fajnym logiem i klimatem ala krakowskie / warszawskie itd lokale.
W ofercie chcialbym posiadac: Burgery Frytki belgijskie lub smazone na sposob belgijski Wursty Napoje typu Yerba i fritzkola Potrzebuje by mi Ktos temat ogarnal od A do Z. Lokal mam, pewien bud¿et rowniez. Pytania: Czy kupowac wolowine czy gotowe kotlety? Skad najlepiej? Bulki mam, zaopatrza sie tam prawie caly swiat Maszyny, nowe? Uzywane? Ile czeka sie na decyzje sanepidu? Frytki mrozone czy polskie samemu krojone ? Jakie sprzety kupic? Odwiedzilem hurtownie weindicha jak na razie tylko, moze sa inni producenic ? Dzieki |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAK£O w najni¿szych cenach w internecie!
Przekonaj siê sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
spec gastronomiczny
![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 126 |
VASTA napisa³(a) w dniu 2014-08-05 o godzinie 20:21:18: Witam, na dniach zamierzam siê z otwarciem lokalu typu streetfood z fajnym logiem i klimatem ala krakowskie / warszawskie itd lokale. W ofercie chcialbym posiadac: Burgery Frytki belgijskie lub smazone na sposob belgijski Wursty Napoje typu Yerba i fritzkola Potrzebuje by mi Ktos temat ogarnal od A do Z. Lokal mam, pewien bud¿et rowniez. Pytania: Czy kupowac wolowine czy gotowe kotlety? Skad najlepiej? Bulki mam, zaopatrza sie tam prawie caly swiat Maszyny, nowe? Uzywane? Ile czeka sie na decyzje sanepidu? Frytki mrozone czy polskie samemu krojone ? Jakie sprzety kupic? Odwiedzilem hurtownie weindicha jak na razie tylko, moze sa inni producenic ? Dzieki sprzêt nowy trzeba dobrze dopasowaæ i wówczas nie ma problemu, zdarza siê ¿e ¼le dobrany sprawia wiêcej problemów. |
||||||
|
Autor:
Parsi
Tematy: 3 Wypowiedzi: 11 |
Na wizytê Sanepidu czeka siê do tygodnia (zale¿y od miasta) a decyzjê poznasz podczas wizyty. Procedurê odbioru lokalu opisa³em na blogu niepoddawajsie.pl , je¶li interesuj± Ciê inne aspekty to zapraszam do przeczytania :)
Blog na temat prowadzenia knajpy
www.niepoddawajsie.pl |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Na wizytê Sanepidu czeka siê do 14 dni. Zalezy od czasu i ilo¶ci odbiorów w danym czasie. Co siê tyczy odbioru, to najlepiej wykonaæ ui specjalisty projket technologiczny zaopiniowany przez rzeczoznawców który to wykonawca projektu bêdzie obecny przy odbiorze i bêdzie broni³ odbioru lokalu jak lew. Co siê tyczy doboru sprzêtu, to Spec Gastronomiczny ma racjê, równie¿ polecam sprzêt nowy, bo podczas eksploatacji sprzêtu uzywanego, mo¿e okazaæ siê ze naprawa takiego sprzêtu mo¿e okazaæ siê wiêksza ni¿ cena sprzetu nowego na gwarancji. Co innego z meblami i sto³ami z nierdzewki, mo¿na kupowaæ u¿ywane , one nie niszcz± siê, chociaz np my oferujemy ceny producenta który jest porównywalny cenowo, jak cena uzywki oferowanej na allegro. Gdyby Pañstwo chcieli pomoc w przygotowaniu dokumentacji projektowej technologii lokalu i wentylacji, prosimy kontaktowaæ siê telefonicznie: 531 801 101,lub mailowo: gastromex@wp.pl Lokalom noowotwieranym ¿yczymy wytrwalosci i wielu klientów i na prawdê, Sanepid nie jest tak± straszn± instytucj±, jak siê wydaje, tam te¿ pracuj± tylko ludzie, znam o wiele straszniejsze instytucje :-)
|
||||||
|
Autor:
Local Pizza
Wypowiedzi: 8 |
Dzieñ dobry. Jako producent mobilnego pieca opalanego drewnem, równie¿ przechodzili¶my procedury zwi±zane z odbiorem Sanepidu, w Krakowie czeka siê oko³o 14 dni na odbiór, ale to zale¿y od ilo¶ci odbiorów. Co do dostawców to my akurat mamy rozeznanie w stosunku do dostawców pó³produktów (pizza). Natomiast to s± dostawcy ogólnopolscy i maj± bogaty asortyment np. Nortcost. Jest te¿ du¿o, fajnych hurtowni ze sprzêtem gastronomicznym, niektóre pomagaj± dobraæ odpowiedni sprzêt pod k±tem dzia³alno¶ci. Trzymamy kciuki, bo burgery to do¶æ popularny teraz temat, a gdyby Pan chcia³ wprowadziæ równie¿ mobiln± gastronomiê z pizz± z pieca opalanego drewnem zapraszamy do nas ;)localpizza.pl
|
||||||
|
Autor:
Pkamil44 Wypowiedzi: 5 |
Witam, mamy do zaoferowania miêso burgerowe 100%wolowina
Mieso mielone lub gotowe burgery prosto na grila. Zwykle polskie oraz black angus. Pakowane pró¿niowo lub folie. Zapraszamy do kontaktu 502782954 |
||||||
|
NOWE OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 04:45:20 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|