| DO TEMATU |
DATA |
WYPOWIEDZI |
Reklama w małej gastronomii
Typowa mała gastronomia, niewielki lokal(4 stoliki), kuchnia grecka. Dzięki;) |
2011-03-20 19:29:15 |
25 |
|
Reklama w małej gastronomii
A tak z innej beczki - czy luty/marzec zawsze są tak tragiczne w branży. Pytam, bo macie pewnie większe doświadczenie, a ja tutaj powoli tracę resztki entuzjazmu. |
2011-03-20 14:55:46 |
25 |
|
Reklama w małej gastronomii
Owszem, na stronę internetową mnie nie stać. Myślałem o facebooku, myślicie, że to może się udać? |
2011-03-20 11:43:16 |
25 |
|
Reklama w małej gastronomii
Oczywiście, ale tutaj trzeba polegać głównie na klientach, a ja jeszcze żadnych nie posiadam |
2011-03-19 17:26:38 |
25 |
|
Reklama w małej gastronomii
Nowy Sącz
|
2011-03-19 16:39:14 |
25 |
|
Reklama w małej gastronomii
Cóż to za sposób? |
2011-03-19 15:54:56 |
25 |
|
Reklama w małej gastronomii
Witam, jestem początkującym przedsiębiorcą w branży gastronomicznej. Mam pytanie do starych wyjadaczy o najbardziej skuteczne i tanie formy promocji i reklamy (oprócz ulotek i szyldu). Jak długo zajmuje zbieranie stałej klienteli? Czy to możliwe, że zima, post itd. to czynniki hamujące ruch w gastronomii w stopniu absolutnym? To właśnie zaobserwowałem.
Z góry dziękuję i pozdrawiam |
2011-03-19 15:47:47 |
25 |
|