Samochód gastronomiczny - Sprzedaż kurczaków z rożna
Dzień dobry wszystkim,
jestem zainteresowany otwarciem firmy, która będzie zajmować się sprzedażą jedzenia z samochodu gastronomicznego, głównie mam na myśli kurczaki z rożna, gyros drobiowy, frytki. Proszę o podpowiedź jaki powinien być rozmiar zabudowy samochodu aby sanepid nie miał problemów przy odbiorze oraz jakie będę potrzebował urządzenia i czy muszą być one nowe, bo na początku jak wszędzie jest ciężko i chciałbym rozpocząć ze sprzętem używanym. Widziałem wiele ofert na allegro i jest z czego wybierać.
jeśli jest tu ktoś co się zna na sprzedaży z samochodu to proszę o pomoc
a jaka marka samochodu najlepiej się nadaje na tzw samochód z kurczakami? przypominam, że samochód będzie używany
ile będę potrzebował pieniędzy na start |
2012-11-18 08:15:48 |
1 |