DANE KONTAKTOWE
Tomasz Ludera Firma: PrimGastro
Telefon: 606 703 077 Adres e-mail: joshua.adamo@gmail.com Miasto: Zakopane
DANE UŻYTKOWNIKA
Dodał:
PrimGastro
Ilość ogłoszeń:
7
Data dodania: 2013-04-12
Czas dodania: 15:26:21
Statystyki ogłoszenia: 3020
|
Piec konwekcyjno-parowy Küppersbusch CPE 106 z podstawą
Typ ogłoszenia: SPRZEDAM
Dane techniczne:
Rok produkcji: wrzesień 2008
Pojemność: 6 x GN 1/1 lub 12 x GN 1/2
Wymiary: 950x810x725 mm
Maksymalna masa załadunku: 24 kg
Zasilanie: 400 V
Moc: 9,7 kW
Opis urządzenia:
Piec konwekcyjno-parowy z regulacją elektroniczną
(mikroprocesor), z wbudowaną wytwornicą pary do
obróbki artykułów spożywczych za pomocą
gorącego powietrza, pary lub kombinacji obu
mediów, w zakresie niskich temperatur od 30 do
99°C i normalnych temperatur od 100 do 300°C.
Przejrzysty panel obsługi:
Monitor zawierający teksty, symbole i cyfry;
prowadzenie użytkownika za pomocą menu na
ekranie; wprowadzanie tekstu za pomocą kursora i
przycisków menu; ColorLogicControl - dynamiczna
i interaktywna koncepcja obsługi. Potrzebne dla
danego rodzaju obróbki przyciski sensorowe
świecą na zielono, po aktywacji zmieniają barwę na
czerwoną.
CleanPanel - sensorowy panel sterowania bez
pokręteł, przycisków i przełączników.
* piec używany na pokazach kulinarnych
Rodzaje prac:
ź Obróbka gorącym powietrzem: 100 - 300°C .
ź Niskotemperaturowa obróbka gorącym
powietrzem: 30 - 99°C
ź Intensywne parowanie: 100 - 120°C
ź Parowanie w parze nasyconej: 100°C
ź Niskotemperaturowe parowanie: 30 - 99°C
ź Obróbka kombinowana: 100 - 200°C
ź Niskotemperaturowa obróbka kombinowana:
30 - 99°C
ź Regeneracja: 130 - 150°C
ź DuoPerfect - regulacja 2 wielopunktowych sond
rdzenia potrawy we wszystkich metodach
obróbki od 30 do 99°C
http://www.primgastro.zakopane.pl/index.php?p=p&id=180&id_p=1400
Cena katalogowa w dniu zakupu: 37 400PLN netto
Cena specjalna po której obecnie sprzedajemy: 18 000 PLN netto
|