FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE / PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY KüPPERSBUSCH CPE 106 Z PODSTAWą
OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1676)
KUPIĘ (93)
WYNAJMĘ (123)
DO WYNAJĘCIA (78)
ZAMIENIĘ (3)
POZOSTAŁE (271)
ZAINWESTUJĘ (5)
SZUKAM INWESTORA (31)
POSZUKUJĘ PRACY (23)
ZATRUDNIĘ (515)
OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE SPRZEDAM DODAJ OGŁOSZENIE


DANE KONTAKTOWE
Tomasz Ludera
Firma: PrimGastro
Telefon: 606 703 077
Adres e-mail: joshua.adamo@gmail.com
Miasto: Zakopane


DANE UŻYTKOWNIKA
Dodał: PrimGastro
Ilość ogłoszeń: 7
Data dodania: 2013-04-12
Czas dodania: 15:26:21
Statystyki ogłoszenia: 3020
Piec konwekcyjno-parowy Küppersbusch CPE 106 z podstawą

Typ ogłoszenia: SPRZEDAM

Dane techniczne:

Rok produkcji: wrzesień 2008

Pojemność: 6 x GN 1/1 lub 12 x GN 1/2
Wymiary: 950x810x725 mm
Maksymalna masa załadunku: 24 kg
Zasilanie: 400 V
Moc: 9,7 kW

Opis urządzenia:
Piec konwekcyjno-parowy z regulacją elektroniczną
(mikroprocesor), z wbudowaną wytwornicą pary do
obróbki artykułów spożywczych za pomocą
gorącego powietrza, pary lub kombinacji obu
mediów, w zakresie niskich temperatur od 30 do
99°C i normalnych temperatur od 100 do 300°C.
Przejrzysty panel obsługi:
Monitor zawierający teksty, symbole i cyfry;
prowadzenie użytkownika za pomocą menu na
ekranie; wprowadzanie tekstu za pomocą kursora i
przycisków menu; ColorLogicControl - dynamiczna
i interaktywna koncepcja obsługi. Potrzebne dla
danego rodzaju obróbki przyciski sensorowe
świecą na zielono, po aktywacji zmieniają barwę na
czerwoną.
CleanPanel - sensorowy panel sterowania bez
pokręteł, przycisków i przełączników.
* piec używany na pokazach kulinarnych
Rodzaje prac:
ź Obróbka gorącym powietrzem: 100 - 300°C .
ź Niskotemperaturowa obróbka gorącym
powietrzem: 30 - 99°C
ź Intensywne parowanie: 100 - 120°C
ź Parowanie w parze nasyconej: 100°C
ź Niskotemperaturowe parowanie: 30 - 99°C
ź Obróbka kombinowana: 100 - 200°C
ź Niskotemperaturowa obróbka kombinowana:
30 - 99°C
ź Regeneracja: 130 - 150°C
ź DuoPerfect - regulacja 2 wielopunktowych sond
rdzenia potrawy we wszystkich metodach
obróbki od 30 do 99°C

http://www.primgastro.zakopane.pl/index.php?p=p&id=180&id_p=1400

Cena katalogowa w dniu zakupu: 37 400PLN netto
Cena specjalna po której obecnie sprzedajemy: 18 000 PLN netto


GALERIA ZDJĘĆ

Piec konwekcyjno-parowy Küppersbusch CPE 106 z podstawą
(kliknij na zdjęcie aby powiększyć)


OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.