FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE / SZKOLENIA DLA KELNERóW !
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1676)
KUPIÊ (93)
WYNAJMÊ (123)
DO WYNAJÊCIA (78)
ZAMIENIÊ (3)
POZOSTA£E (271)
ZAINWESTUJÊ (5)
SZUKAM INWESTORA (31)
POSZUKUJÊ PRACY (23)
ZATRUDNIÊ (515)
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE POZOSTA£E DODAJ OG£OSZENIE


DANE KONTAKTOWE
Damian Tychoniuk
Firma: Kadet Gastro
Telefon: 789055215
Adres e-mail: damian.tycho@opoczta.pl
Miasto: Warszawa


DANE U¯YTKOWNIKA
Doda³: Damian Tychoniuk
Ilo¶æ og³oszeñ: 1
Data dodania: 2020-01-19
Czas dodania: 12:37:37
Statystyki og³oszenia: 250
Szkolenia dla kelnerów !

Typ og³oszenia: POZOSTA£E

Dzieñ dobry,
jeste¶m osob± która uwielbia zdobywaæ i przekazywaæ dalej swoj± wiedzê. ¦wiat gastronomii wci±gn±³ mnie ca³ego parê lat temu, w tym czasie uda³o mi siê zdobyæ wiedzê zarówno na kuchni jak i na sali, dok³adaj±c do tego wcze¶niejsz± pracê jako przedstawiciel handlowy uda³o mi siê po³±czyæ wszystkie w±tki i uzyskiwaæ bardzo dobre wyniki jako kelner. W tej chwili pragnê przekazaæ swoj± wiedzê dalej, wiêc je¿eli uwa¿asz ¿e twojemu zespo³owi czego¶ brakuje przeczytaj og³oszenie do koñca i zobacz jak to wygl±da u nas w praktyce !

Rozmowa 1
Wstêpne spotkanie z w³a¶cicielem b±d¼ zarz±dem restauracji, ustalenie celów szkolenia, analiza s³abych punktów obs³ugi. Zale¿y nam na wspólnej rozmowie oraz jasnym i klarownym podej¶ciu do sytuacji, nasz± misj± jest sprostanie oczekiwaniom. Uwa¿amy ¿e jest to najwa¿niejszy punkt ca³ego szkolenia, przywi±zujemy do niego bardzo du¿a wagê. Do ka¿dego szkolenia podchodzimy indywidualnie, chcemy dzia³aæ tam gdzie faktycznie potrzeba zmian, dziêki czemu twój zespó³ mo¿e byæ lepszy, a Ty zarobisz $$ !

Na podstawie badania potrzeb ustalamy plan szkolenia. Pod spodem znajdujê siê Przyk³adowy opis szkolenia.

Dzieñ 1 (9 - 17)
9 - 11:00 Przywitanie, oraz wyja¶nienie po co jest nam szkolenie, przekonanie o skuteczno¶ci naszych us³ug. Rozmowa z pracownikami, k³adziemy nacisk na to aby to pracownicy mówili a my na podstawie ich s³ów ustalamy odpowiedni tor pracy z nimi.
11 - 12 Krótka obserwacja jak wygl±da podzia³ obowi±zków, wspó³praca, kto jest za co odpowiedzialny.
12 - 14 Praktyczne i teoretyczne szkolenie z zakresu sprzeda¿y, upselling, cross selling (podpowiadam jak ³atwo mo¿na sprzedawaæ dania z tablicy, omawiam prawo ¶redniej-wynikowej, wyja¶niam czym jest dosprzeda¿, odgrywanie scenek kelner - go¶æ z wykorzystaniem nowo poznanej wiedzy)
14 - 16 Usprawnienie komunikacji miêdzy kuchni± a sal±, zadbanie o poprawne przekazywanie informacji, nauka ustalania priorytetów.
16 - 17 Ustalenie to do listy na otwarcie, podsumowanie dnia 1.



Dzieñ 2 14 - 22
14 - 17 Wino
Sprawdzenie aktualnego poziomu wiedzy na temat wina w formie krótkiego testu, przekazanie podstawowych informacji na temat wina, techniki serwowania wina, jak odpowiednio przechowywaæ wino, ustalenie standardu nalewania / otwierania wina.
17 - 19 - Reklamacje, trudni klienci jak sobie z nimi radziæ i wyj¶æ z twarz± z beznadziejnej sytuacji
19 - 22 Wieczorny serwis - obserwacja i wdra¿anie zdobytej wiedzy w praktyce, na koniec wrêczenie skryptów z ca³ego szkolenia do dalszego zapoznania siê.


Szkolenie praktyczne trwa 2 dni po 8h. Cena - 150 z³/os za ca³o¶æ.


GALERIA ZDJÊÆ


(kliknij na zdjêcie aby powiêkszyæ)


OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE

 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.