FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE / ZAKUP FORMIERKI WYROBóW KULINARNYCH
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1663)
KUPIÊ (92)
WYNAJMÊ (121)
DO WYNAJÊCIA (77)
ZAMIENIÊ (3)
POZOSTA£E (268)
ZAINWESTUJÊ (5)
SZUKAM INWESTORA (30)
POSZUKUJÊ PRACY (20)
ZATRUDNIÊ (506)
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE KUPIÊ DODAJ OG£OSZENIE


DANE KONTAKTOWE
Zbigniew Rzoñca
Firma: Kurna Chata/Rybna Chata
Telefon: 693859227
Adres e-mail: restauracja@kurnachata.swinoujscie.pl
Miasto: ¦winouj¶cie


DANE U¯YTKOWNIKA
Doda³: Zakup formierki wyrobów kulina
Ilo¶æ og³oszeñ: 1
Data dodania: 2019-10-14
Czas dodania: 14:58:17
Statystyki og³oszenia: 360
Zakup formierki wyrobów kulinarnych

Typ og³oszenia: KUPIÊ

Zapytanie ofertowe
14.10.2019
Data

Zbigniew Rzoñca „Kurna Chata”” Rybna Chata”
Ul. Pi³sudskiego 20
72-600 ¦winouj¶cie


Dane identyfikacyjne zamawiaj±cego

Zwracam/y siê z pro¶b± o przedstawienie oferty na:
Formiarkê wyrobów kulinarnych wraz z przystawk± do pierogów o masie 7 gr.


1) Opis zadania

- pierogarka mobilna;
- na obrotowym stole ze stali nierdzewnej;
-musi spe³niaæ przepisy i wymagania stawiane maszynom w przemy¶le spo¿ywczym odno¶nie higieny;
- wykonana ze stali nierdzewnej lub materia³ów kwasoodpornych;
- mo¿liwo¶æ dokupienia przystawek kulinarnych;
- wydajno¶æ maszyny na poziomie 200 kilogramów na godzinê;
- moc silnika 1.5 kW;
-stopieñ ochrony silnika IP 55;
-ciê¿ar do 130 kg;
- maksymalna wysoko¶æ urz±dzenia do 165 cm;
- zapewniony serwis pogwarancyjny;
- zapewnione przeszkolenie personelu;
-przystawka do pierogów o masie 7 gr;
-wskazanie producenta urz±dzenia.


1.1 Termin realizacji zadania
30.03.2020



2) Warunki udzia³u w postêpowaniu

Warunkiem udzia³u w postêpowaniu jest spe³nienie przez Wykonawców nastêpuj±cych warunków:
• oferent musi posiadaæ uprawnienia do wykonywania dzia³alno¶ci lub do czynno¶ci objêtych przedmiotem zamówienia;
• oferent musi posiadaæ niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie w prowadzonej dzia³alno¶ci;
• oferent musi dysponowaæ potencja³em technicznym i osobami zdolnymi do wykonania przedmiotu zamówienia;
• oferent musi znajdowaæ siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie przedmiotu zamówienia;
• w wypadku wygrania postêpowania i sfinalizowania transakcji oferent musi dostarczyæ sprzêt bezpo¶rednio do gospodarstwa nabywcy i wykonaæ przeszkolenie z jego obs³ugi.

Ocena spe³nienia powy¿szych warunków zostanie dokonana na podstawie o¶wiadczenia oferenta.
Wykonawca, który nie spe³ni któregokolwiek z warunków zostanie odrzucony w postêpowaniu

3) Kryteria oceny oferty - wybór najkorzystniejszej oferty nast±pi w oparciu o nastêpuj±ce kryterium/kryteria:
1. cena 70
2. okres gwarancji 30
3.
4.



4) Opis sposobu przyznawania punktacji
Wykonawca okre¶la cenê realizacji zamówienia poprzez wskazanie ceny netto, brutto i podania warto¶ci podatku VAT z uwzglêdnieniem wszystkich kosztów, których poniesienie oka¿e siê konieczne w celu nale¿ytego wykonania przedmiotu zamówienia.

Ocena ofert dokonana bêdzie wed³ug nastêpuj±cego wzoru:
KRYTERIUM 1
Najni¿sza cena netto z otrzymanych ofert
x 70 pkt.

Cena netto oferty badanej
KRYTERIUM 2
Dla ofert w których:
a) czas reakcji serwisu 48 h

48





x 30 pkt
Czas reakcji serwisu oferty badanej


5.1) Miejsce sk³adania ofert

Restauracja Kurna Chata, Ul. Pi³sudskiego 20, 72-600 ¦winouj¶cie


Akceptowalne sposoby sk³adania ofert : restauracja@kurnachata.swinouj¶cie.pl


(nale¿y podaæ: adres, adres mailowy, nr fax, itp.)





5.2) Termin sk³adania ofert
Termin sk³adania ofert up³ywa w dniu dzieñ miesi±c rok
21 10 2019

6) Przes³anki odrzucenia oferty:
Oferta podlega odrzuceniu w przypadku, gdy:
 jej tre¶æ nie odpowiada tre¶ci zapytania ofertowego lub
 zosta³a z³o¿ona przez podmiot:
• niespe³niaj±cy warunków udzia³u w postêpowaniu w sprawie wyboru przez Beneficjenta wykonawcy danego zadania ujêtego w zestawieniu rzeczowo-finansowym operacji okre¶lonych w zapytaniu ofertowym lub
• powi±zany osobowo lub kapita³owo z Beneficjentem lub osobami upowa¿nionymi do zaci±gania zobowi±zañ w jego imieniu, lub osobami wykonuj±cymi w jego imieniu czynno¶ci zwi±zanych z przygotowaniem i przeprowadzeniem postêpowania w sprawie wyboru wykonawcy a wykonawc±. Wymienione wy¿ej powi±zania polegaj± na:
 uczestniczeniu jako wspólnik w spó³ce cywilnej lub osobowej;
 posiadaniu co najmniej 10% udzia³ów lub akcji spó³ki kapita³owej;
 pe³nieniu funkcji cz³onka organu nadzorczego lub zarz±dzaj±cego, prokurenta lub pe³nomocnika;
 pozostawaniu w zwi±zku ma³¿eñskim, w stosunku pokrewieñstwa lub powinowactwa w linii prostej, pokrewieñstwa drugiego stopnia lub powinowactwa drugiego stopnia w linii bocznej lub w stosunku przysposobienia, opieki lub kurateli;
 pozostawaniu z wykonawc± w takim stosunku prawnym lub faktycznym, ¿e mo¿e to budziæ uzasadnione w±tpliwo¶ci co do bezstronno¶ci tych osób.
 zosta³a z³o¿ona po terminie sk³adania ofert okre¶lonym w zapytaniu ofertowym.


7) informacja o mo¿liwo¶ci sk³adania ofert czê¶ciowych, je¿eli zadanie jest podzielne i beneficjent dopu¶ci³ tak± mo¿liwo¶æ

Niedopuszczalne jest sk³adanie ofert czê¶ciowych.


8) warunki zmiany umowy zawartej w wyniku przeprowadzonego postêpowania (o ile przewiduje siê mo¿liwo¶æ zmiany takiej umowy)

Niedopuszczalna jest zmiana warunków umowy



Opcjonalnie - w zapytaniu ofertowym mo¿na zastrzec mo¿liwo¶æ zakoñczenia postêpowania w sprawie wyboru wykonawcy danego zadania ujêtego w zestawieniu rzeczowo-finansowym operacji bez wyboru ¿adnej z ofert.

-

Z³o¿ona oferta powinna równie¿ zawieraæ co najmniej:

• dane identyfikuj±ce oferenta (nazwê i adres),
• opis nawi±zuj±cy do parametrów wyszczególnionych w zapytaniu ofertowym (opis przedmiotu zamówienia),
• warto¶æ oferty netto/brutto, warto¶æ podatku VAT,
• termin wa¿no¶ci oferty.

Oferty powinny zawieraæ dane identyfikuj±ce oferenta, tj. zawieraæ pe³n± nazwê wystawcy oferty (np. zostaæ opatrzone pieczêci± imienn±/nag³ówkow±, zostaæ sporz±dzone na papierze firmowym, itp.). Oferty musz± równie¿ zawieraæ datê sporz±dzenia dokumentu oraz podpis oferenta lub osoby uprawnionej do wystêpowania w jego mieniu W przypadku wersji elektronicznej za wystarczaj±ce uwa¿a siê podanie imienia i nazwiska osoby wystêpuj±cej w imieniu oferenta (sporz±dzaj±cej ofertê). Za datê sporz±dzenia dokumentu – uznaje siê datê wys³ania oferty drog± elektroniczn±.

Przedk³adane oferty musz± odpowiadaæ tre¶ci zapytania ofertowego. Ponadto wskazane jest, by oferta zawiera³a inne dodatkowe informacje, np. warunki p³atno¶ci, mo¿liwe do uzyskania upusty, wymagania dotycz±ce konserwacji, przegl±dów i serwisowania urz±dzenia, kosztorys ofertowy, itp.







Zbigniew Rzoñca

(czytelny podpis Beneficjenta/osoby upowa¿nionej)



GALERIA ZDJÊÆ


(kliknij na zdjêcie aby powiêkszyæ)


OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
OSTATNIO DODANE TEMATY: Firma AAATECH    Dostawa w gastronomii   
OSTATNIO DODANE OG£OSZENIA: Kucharz/ Kucharka / Pomoc Kuchenna    Frezer do lodów sprzedam   

 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.