FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE / PROFESJONALNY SPRZĘT GASTRONOMICZNY - PIECE, SZOKARKI, LODóWKI, WóKI BANKIETOWE, ...
OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1610)
KUPIĘ (89)
WYNAJMĘ (101)
DO WYNAJĘCIA (76)
ZAMIENIĘ (4)
POZOSTAŁE (229)
ZAINWESTUJĘ (21)
SZUKAM INWESTORA (28)
POSZUKUJĘ PRACY (20)
ZATRUDNIĘ (483)
OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE SPRZEDAM DODAJ OGŁOSZENIE


DANE KONTAKTOWE
Tomasz Kocikowski
Firma: Moduline Polska
Telefon: (+48) 603 811 361
Adres e-mail: tomasz.kocikowski@moduline.pl
Miasto: Bydgoszcz


DANE UŻYTKOWNIKA
Dodał: Gastronomista
Ilość ogłoszeń: 2
Data dodania: 2019-06-26
Czas dodania: 12:26:56
Statystyki ogłoszenia: 16
PROFESJONALNY SPRZĘT GASTRONOMICZNY - piece, szokarki, lodówki, wóki bankietowe, ...

Typ ogłoszenia: SPRZEDAM

Zapraszam do kontaktu z nami, odpowiemy na wszystkie Państwa pytania związane z naszym profesjonalnym sprzętem gastronomicznym.


O to co posiadamy w swoim asortymencie:

- Regen - REGENERACJA żywności (idealne do organizacji dużych imprez), największa różnorodność modeli na rynku (25 modeli, które są dodatkowo podzielone w zależności od komponentów)

- Cryogen - KRIOGENICZNE chłodziarko-zamrażarki szokowe (wykorzystujące ciekły azot) - najszybszy sposób na schłodzenie żywności, do -90 °C w komorze, do -40 °C w rdzeniu żywności, szybkość schładzania powoduje, że nie tworzą się mikrokryształki, tylko nanokryształki, co nie uszkadza tkanki schładzanych warzyw, owoców, potraw, a co najważniejsze diametralnie przyspiesza proces schładzania

- Pressure - CIŚNIENIOWE piece parowe - dawne szybkowary opakowane w najnowocześniejszą technologię dzięki czemu są w pełni bezpieczne, gotowanie odbywa się na zasadzie kontaktu z parą pod ciśnieniem, bez kontaktu z wodą ( do 1,2 - 1,3 bara i do około 122 °C temp pary wodnej - wszystko dzięki podwyższonemu ciśnieniu), w taki sposób gotowane produkty nie tracą koloru, smaku ani wartości odżywczych

- Combi - piece konwekcyjno-parowe - kompaktowe piece z wieloma dodatkowymi funkcjami, jak automatyczny proces gotowania

- Cook&Hold - piece STATYCZNE (także z opcją wędzenia na zimno i na ciepło), tradycyjne pieczenie w niskich temperaturach, w zależności od modelu, pracują w zakresie 30°C - 160°C lub 30°C - 120°C

- Chill - standardowe chłodziarko-zamrażarki szokowe, wytwarza temp w komorze do -40 °C, do -18 °C w rdzeniu w mniej niż 240'

- Cold - urządzenia chłodnicze i mroźnicze, między innymi zastosowano statyczny układ chłodzenia pozwalający na uniknięcie procesu odwadniania żywności

- Warm - szafy grzewcze, wózki bankietowe, statyczne urządzenie do utrzymywania jedzenia w cieple, charakteryzujące się niskim zużyciem energii, gwarantuje maksymalną wydajność i absolutną jakość prezentowanej żywności

Jest także możliwość zapisania się na pokazy lub zobaczenie naszego sprzętu w akcji, więcej informacji po kontakcie z nami.


Pełen opis naszego sprzętu znajdziecie Państwo pod tym linkiem: https://www.moduline.pl/catalogs/



Bądź na bieżąco i dołącz do nas:

https://www.facebook.com/Moduline-Polska-1893398944112368


GALERIA ZDJĘĆ


(kliknij na zdjęcie aby powiększyć)


OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.