FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE / SOUS CHEF MALTA
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1676)
KUPIÊ (93)
WYNAJMÊ (123)
DO WYNAJÊCIA (78)
ZAMIENIÊ (3)
POZOSTA£E (271)
ZAINWESTUJÊ (5)
SZUKAM INWESTORA (31)
POSZUKUJÊ PRACY (23)
ZATRUDNIÊ (515)
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE ZATRUDNIÊ DODAJ OG£OSZENIE


DANE KONTAKTOWE
GSU INTER WORK
Firma: GSU INTERWORK
Telefon: 503-801-707
Adres e-mail: biuro@gsuinter-work.pl
Miasto: Gliwice


DANE U¯YTKOWNIKA
SOUS CHEF MALTA
Doda³: GSU INTERWORK
Ilo¶æ og³oszeñ: 3
Data dodania: 2019-02-01
Czas dodania: 14:42:12
Statystyki og³oszenia: 357
SOUS CHEF MALTA

Typ og³oszenia: ZATRUDNIÊ

Agencja GSU INTER-WORK (cert. nr 10947) poszukuje dla jednego ze swoich klientów,
osób chêtnych do pracy na stanowisku:
Sous Chef- zastêpca szefa kuchni
Miejsce pracy: Malta
Data rozpoczêcia pracy: od zaraz
Stawka: 1650€ / miesi±c
Stanowisko:
Szukamy Sou Chefów na Maltê, praca w presti¿owych lokalach gastronomicznych oraz hotelach. Zastêpca szefa kuchni jest odpowiedzialny za koordynacjê pracy innych kucharzy oraz reprezentuje szefa kuchni podczas jego nieobecno¶ci.

Wymagania:
bieg³a znajomo¶æ jêzyka angielskiego
min. 3 letnie do¶wiadczenie na stanowisku Sous Chef
wykszta³cenie gastronomiczne
umiejêtno¶æ zarz±dzania zespo³em
kreatywno¶æ, otwarto¶æ, umiejêtno¶æ pracy w miêdzynarodowym ¶rodowisku
pasja i zaanga¿owanie
gotowo¶æ do podjêcia sta³ej wspó³pracy
CV ze zdjêciem, w jêzyku angielskim w formacie PDF
Oferujemy:
legalne zatrudnienie na podstawie umowy o pracê bezpo¶rednio z zagranicznym pracodawc±
ubezpieczenie zagwarantowane przez pracodawcê
mo¿liwo¶æ pracy dla par
pracê na pe³en etat
pracê w renomowanych lokalach na malowniczej Malcie
mo¿liwo¶æ podjêcia sta³ej wspó³pracy
wynagrodzenie uzale¿nione do¶wiadczenia i umiejêtno¶ci kandydata

http://gsuinter-work.pl/pl/sous-chef-zastepca-szefa-kuchni/


GALERIA ZDJÊÆ

SOUS CHEF MALTA
(kliknij na zdjêcie aby powiêkszyæ)


OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE

 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.