FORUM     OGΜSZENIA    
 
STRONA G紟NA / OGΜSZENIA GASTRONOMICZNE / BEMAR ELECTROLUX 1/1GN 1 KOMOROWY GWARANCJA FV23%
OGΜSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1646)
KUPI (93)
WYNAJM (107)
DO WYNAJ犴IA (74)
ZAMIENI (3)
POZOSTAΒ (238)
ZAINWESTUJ (4)
SZUKAM INWESTORA (26)
POSZUKUJ PRACY (21)
ZATRUDNI (494)
OGΜSZENIA GASTRONOMICZNE SPRZEDAM DODAJ OGΜSZENIE


DANE KONTAKTOWE
Mateusz Smentek
Firma: Gastro-安iat
Telefon: 883046543
Adres e-mail: gastroswiatms@gmail.com
Miasto: SZCZECIN


DANE U玆TKOWNIKA
BEMAR ELECTROLUX 1/1GN 1 KOMOROWY GWARANCJA FV23%
Doda: gastroswiat
Ilo嗆 og這sze: 27
Data dodania: 2020-10-12
Czas dodania: 16:26:19
Statystyki og這szenia: 169
BEMAR ELECTROLUX 1/1GN 1 KOMOROWY GWARANCJA FV23%

Typ og這szenia: SPRZEDAM

Bemar / podgrzewacz marki Electrolux produkcji Szwedzkiej wraz ze statywem. W bardzo dobrym stanie wizualnym oraz technicznym. Wszystkie zabiegi konserwacyjne oraz techniczne zosta造 wykonane. Bardzo wysoka jako嗆 i trwa這嗆 urz康zenia. Bemar b造skawicznie si nagrzewa.


Wymiary :

-G喚boko嗆 62 cm

-Szeroko嗆 40 cm

-Wysoko嗆 90 cm

Komora 1/1 GN 51 x 31 cm x 22 cm


Dane techniczne :

-Zasilanie 400 V,

-Moc znamionowa 4 Kw,

-Ciep這 regulowane termostatem,

-Zbiornik spustowy wraz z zaworem,

-Bardzo solidne wykonanie ze stali nierdzewnej

-Urz康zenie wolnostoj帷e

-Na dole p馧ka.


Cena Vat 23% netto 550,00 z

Cena Vat 23% brutto 676,50 z

Cena Vat- mar瘸 620, 00 z


Wystawiam faktur Vat 23% lub Vat - mar瘸.

Gwarancja 3 miesi璚zna z mo磧iwo軼i przed逝瞠nia.

Posiadam r闚nie inne urz康zenia gastronomiczne, kt鏎ych nie zd捫y貫m jeszcze wystawi, z pewno軼i mam co dla Ciebie!

Zapraszamy serdecznie do obejrzenia, sprawdzenia na 篡wo naszego towaru w Szczecinie.

Mo磧iwo嗆 wysy趾i/odbioru osobistego.

Wi璚ej informacji lub zdj耩 pod tel : 883 046 543

ZAPRASZAMY NA NASZE POZOSTAΒ AUKCJE.

GASTRO-名IAT.


GALERIA ZDJ岊

BEMAR ELECTROLUX 1/1GN 1 KOMOROWY GWARANCJA FV23%
(kliknij na zdj璚ie aby powi瘯szy)


OGΜSZENIA GASTRONOMICZNE

 
STRONA G紟NA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.