FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE / PIEC DO PIZZY OPALANY DREWNEM
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
SPRZEDAM (1663)
KUPIÊ (92)
WYNAJMÊ (121)
DO WYNAJÊCIA (77)
ZAMIENIÊ (3)
POZOSTA£E (269)
ZAINWESTUJÊ (5)
SZUKAM INWESTORA (30)
POSZUKUJÊ PRACY (20)
ZATRUDNIÊ (506)
OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE SPRZEDAM DODAJ OG£OSZENIE


DANE KONTAKTOWE
Wiktor Hapko
Telefon: 796575519
Adres e-mail: wh@gastro-direct.pl
Miasto: Ca³a Polska


DANE U¯YTKOWNIKA
Doda³: Gastrodirect
Ilo¶æ og³oszeñ: 3
Data dodania: 2011-03-25
Czas dodania: 11:00:30
Statystyki og³oszenia: 1009
Piec do Pizzy opalany drewnem

Typ og³oszenia: SPRZEDAM

Wymiary: 1740mm x 1560mm x 840mm
¦rednica wewnêtrzna: 1200 mm
Pojemno¶æ: 7 - 9 Pizzy
Temperatura: do + 350 °C, 430 kg
Wydajno¶æ: do 100 Pizzy / godz

Piece opalane drewnem z Lini-V s± najlepszym wyborem dla ka¿dej pizzerii, która lubi piec oryginaln± pizzê w tradycyjny sposób. Dziêki swej szczególnej konstrukcji mo¿liwe jest osi±ganie temperatury do 350 °C. Czas pieczenia pomiêdzy 3 i 4 minutami. Z zewn±trz jest wykoñczony mocno doci¶niêt± glin± w du¿ej ilo¶ci. Dziêki temu stwarza wysoko stabilny materia³, który jes niesamowicie ognioodporny. Paraboliczny kszta³t pieca i odpowiednia wysoko¶æ pozwala na równomiern± dystrybucjê ciep³a na p³ycie bazowej, co pozwala na ci±g³o¶æ pieczenia. Piece opalane drewnem z lini-VZ u¿ywaj± o po³owê mniej drewna ni¿ inne piece tej samej pojemno¶ci. W zale¿no¶ci od rozmiaru, standardowe wyposa¿enie pieca zawiera 3-4 p³yt bazowych, 4-6 segmentów kopu³y, 1 stalowe drzwi oraz 1 termometr. Piece musz± byæ zbudowane na zaprawie grubo¶ci 8-10 cm. do izolacji\"Rock Woll\" (gêsto¶æ 100 mm) musi byæ u³o¿ona na grubo¶æ 12 cm i wzmocniona ¿elazem. Ten materia³ równie¿ formuje strukturê pod koñcow± warstwê zaprawy grubo¶ci 40 mm.


GALERIA ZDJÊÆ


(kliknij na zdjêcie aby powiêkszyæ)


OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
OSTATNIO DODANE TEMATY: samochód gastronomiczny    HoReCa dofinansowanie dotacje   
OSTATNIO DODANE OG£OSZENIA: badanie stresu w gastronomii    Kucharz/ Kucharka / Pomoc Kuchenna   

 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.