DANE KONTAKTOWE
Anna Przyborowska Firma: easyFairs
Telefon: 12 651 95 32 Adres e-mail: anna.przyborowska@easyfairs.pl Miasto: Kraków
DANE U¯YTKOWNIKA
Doda³:
Erikaa
Ilo¶æ og³oszeñ:
1
Data dodania: 2013-12-04
Czas dodania: 15:40:31
Statystyki og³oszenia: 587
|
IV Targi Wyposa¿enia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO
Typ og³oszenia: POZOSTA£E
Zapraszam do udzia³u w IV Targach Wyposa¿enia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, które odbêd± siê 5-6 lutego 2014r. w Gdañsku w hali Amber Expo.
Szczegó³y na temat wydarzenia mo¿na znale¼æ na www.easyfairs.com/pl/ftg2014
Targi FOOD-to-GO to wydarzenie, które na sta³e wpisa³o siê w kalendarz najwa¿niejszych imprez gastronomicznych w bran¿y.
Profil Wystawców:
Urz±dzenia i wyposa¿enie dla gastronomii, lodziarni i pizzerii
Maszyny pakuj±ce i opakowania do dañ na wynos.
Produkty i pó³produkty spo¿ywcze.
Dodatki do dañ.
Przyczepy i urz±dzenia mobilne dla gastronomii.
¦rodki higieny i systemy utrzymania czysto¶ci.
Nowo¶ci± tegorocznej edycji bêdzie Strefa DESEROWE INSPIRACJE, do której zapraszamy producentów i dystrybutorów:
Urz±dzeñ dla cukierni i lodziarni.
Urz±dzeñ do produkcji lodów, jogurtów mro¿onych, wafli do lodów.
Koncetratów i dodatków do lodów.
Dekoracji i galanterii cukierniczej .
Kawy, czekolady i herbaty.
IV edycja targów FOOD-to-GO kontynuuje temat nietolerancji glutenu oraz braku odpowiedniego menu w restauracjach dla osób na diecie bezglutenowej. Patronem merytorycznym wydarzenia zosta³o Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiaki± i na Diecie Bezglutenowej.
Nie zabraknie równie¿ Strefy Produktów Regionalnych, która z pewno¶ci± zachwyci swoimi wyj±tkowymi smakami i zainspiruje odwiedzaj±cych.
Nieod³±cznym elementem targów easyFairs s± seminaria learnShops™, które stanowi± warto¶ciowe ¼ród³o wiedzy o bran¿y oraz wgl±d w najnowsze trendy technologiczne. Go¶cie targów dowiedz± siê jak dostosowaæ ofertê do wzrastaj±cych standardów.
Go¶cie specjalni wydarzenia:
Ma³gorzata Weber– Mistrzyni Karmelarstwa Artystycznego, specjalista „stylu angielskiego”, autorka podrêczników „Pomys³y i sposoby na dekoracje tortów” i „Od pomys³u do realizacji”.
Jola S³oma & Mirek Trymbulak – autorzy ksi±¿ek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +
Do udzia³u w targach zapraszamy w szczególno¶ci:
W³a¶cicieli, managerów restauracji, lokali gastronomicznych, barów sa³atkowych, kanapkowych, kebab barów, pizzerii.
W³a¶cicieli cukierni, lodziarni, kawiarni.
Dyrektorów zarz±dzaj±cych, przedstawicieli ds. zakupów sieci barów, restauracji.
Przedstawicieli ds. zakupów firm cateringowych, firm zapewniaj±cych jedzenie na imprezach masowych, sieci „jedzenie na wynos”.
Managerów i w³a¶cicieli hoteli, pensjonatów.
Przedstawicieli sieci stacji benzynowych oferuj±cych us³ugi gastronomiczne.
Przedstawicieli dystrybutorów gastronomicznych.
Osób planuj±cych sezonow± dzia³alno¶æ nad morzem.
Producentów i dystrybutorów produktów bezglutenowych.
Szczegó³y na stronie targów i profilu Facebook
|