FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE OSTATNIE KOMENTARZE NOWY TEMAT
AUTOR DO TEMATU DATA WYPOWIEDZI
Carola Piec konwekcyjno-parowy. Gazowy czy elektryczny?
Witam Wszystkich, Poszukuje Waszej opinii na temat pieców. Jakie macie doświadczenia z piecami gazowymi? Jak się sprawdzają? Stoję przed wyborem czy zakupić gazowy czy elektryczny? Tzn 10 G/N już posiadam. Pracuje bez zarzutu przez 6 lat. Zamierzam zakupić kolejny i rozważam właśnie gazowy z względ [..]
2021-05-23 17:35:52 1
MariuszKiel Pierogarka - czy korzystaliście z tego urządzenia?
Tutaj również uważam, że jeżeli akurat chodzi o wybór dobrej jakości wyposażenia gastronomicznego co na pewno przyczyni się do zwiększenia efektywności i jednocześnie możliwości produkcji pierogów, uszek, czy tortelini własnej roboty to właśnie http://aaatech.pl/etykieciarka-do-butelek-naklejarka-ap [..]
2021-05-18 12:23:35 5
Rebsen Pierogarka - czy korzystaliście z tego urządzenia?
Super, dzięki wielkie za podpowiedzi! Na pewno sprawdzę temat, bo jednak sam nie do końca miałem wcześniej jakieś doświadczenie przy doborze tego typu urządzeń! [..]
2021-05-13 10:31:10 5
Anita0123 Farsz pieczarkowy Podkarpacie
Witam, chciałam się zapytać o polecenie farszu pieczarkowego lub pieczarki blanszowane do zapiekanek , jest dużo dostawców, jednak nie dowożą w Bieszczady;) [..]
2021-05-13 09:37:08 1
Jersek Pierogarka - czy korzystaliście z tego urządzenia?
No i tutaj opcja jak najbardziej warta uwagi, też raczej radziłbym Wam wybrać własnie tego typu pierogarkę o dobrej wydajności, jakości wykonania i racjonalnej cenie. Myślę, że to dobry kierunek i co najważniejsze pozwoli wpłynąć na dużo większą efektywność pracy. [..]
2021-05-12 10:14:33 5
Geniek Piec do pizzy opalany węglem - wentylacja i zapach
Dzień dobry! Zwracam się do szanownych forumowiczów o radę. Najemca, któremu wynajmuję lokal pod restaurację wystąpił do mnie z prośbą o zezwolenie na zamontowanie pieca opalanego drewnem do pizzy. Lokal mieści się kilka metrów od domu w którym mieszkam, stąd moje pytanie, jak wygląda kwestia wyd [..]
2021-05-11 11:21:39 1
TomEr44 Pierogarka - czy korzystaliście z tego urządzenia?
No to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście wzięli pod uwagę ofertę sklepu online - http://aaatech.pl/pierogarka-maszyna-do-produkcji-pierogow-pierozkow-uszek-ravioli-gyoza-4800-szth-lepi-klei-formuje-p-1009.html w którym będziecie mogli znaleźć rozwiązanie z najwyższej półki w naprawdę d [..]
2021-05-10 10:39:51 5
Rebsen Pierogarka - czy korzystaliście z tego urządzenia?
Cześć! Czy korzystaliście może z takich urządzeń jak pierogarka, jeżeli tak to na co warto tutaj zwrócić uwagę i jednocześnie gdzie można liczyć na jakość, różnorodność i profesjonalizm obsługi, aby podjąć jak najlepszą decyzję? Pozdrawiam! [..]
2021-05-09 21:15:28 5
adrian80waw Szkolenie z zakresu wymagań systemu HACCP
Znalazłem sporo ofert szkoleń z HACCP na https://eventis.pl/szkolenia/haccp, czy możecie polecić jakieś wybrane z nich? ktoś korzystał? jest sporo firm szkoleniowych w tym temacie, ale wiadomo, są na pewno lepsze i gorsze. Tutaj jest przynajmniej kilka firm do wyboru i nie wiem na jaką się zdecydowa [..]
2021-05-02 14:09:23 15
bartekl Pomoc dla gastronomi - podpisujemy petycję!
Hej! Słyszeliście, że jest taka petycja? Może warto się przyłączyć? Ja już podpisałem! https://secure.avaaz.org/community_petitions/pl/prezes_rady_ministrow_mateusz_morawiecki_pilna_pomoc_finansowa_dla_branzy_gastronomicznej_1/?ekqWlksb&utm_source=sharetools&utm_medium=email&utm_campaign=petition [..]
2021-04-30 19:29:46 1
anabelle30 Sprzęt do lokalu gastromicznego
Hej czy może ktoś polecić najprostsze urządzenie przywoławcze z którego jest zadowolony? Zastanawiam się też czy centrale pożarowe mają sens i czy sygnalizacja pożaru jest niezbędna. Może ma ktoś jakieś doświadczenia z centrala pożarowa siemens ewentualnie co sądzicie o honeywell esser czy jest leps [..]
2021-04-25 18:59:08 8
GABEL Lodówka w chłodni
Bonjour, nous sommes une organisation financière (JP - INVEST) qui assure le courtage dans tous les projets de recherche dans le domaine du financement et des fonds d'investissement, car notre structure travaille avec plusieurs groupes d'hommes d'affaires financièrement actifs qui souhaite [..]
2021-04-20 19:05:49 3
GABEL Lodówka w chłodni
Bonjour, nous sommes une organisation financière (JP - INVEST) qui assure le courtage dans tous les projets de recherche dans le domaine du financement et des fonds d'investissement, car notre structure travaille avec plusieurs groupes d'hommes d'affaires financièrement actifs qui souhaite [..]
2021-04-20 19:05:15 3
Alder Zacznij produkcję lodów - zwiększ swoje dochody!
Dobrej jakości syrop glukozowy kupicie w rozsądnej cenie w firmie Holger Food.  Mają w ofercie półprodukty piekarnicze i cukiernicze, w tym także pomady wodne i mleczne, fondanty czy sztuczny miód, także jeśli szukacie dobrego dostawcy to sprawdźcie ich sobie. Od dawna u nich się zaopatrujemy i jest [..]
2021-04-15 21:07:43 7
konopiks Polecam bardzo dobry sposób przyswajania wiedzy dla uczniów gastronomicznych jak i kucharzy amatorów
Polecam ten materiał dotyczy norm izasad obowiązujących w kuchni : http://pheecith.com/9Jsk [..]
2021-04-14 12:42:26 1
konopiks BHP w kuchni
Witam mam w planach założyć restauracje i nie do końca jestem zazanjomiona z BHP w kuchni i mam pytanie czy ten materiał oddaje w pełni wszytko to co powinoo zostać w drożone ,link do materiału poniżej http://pheecith.com/9JmB [..]
2021-04-14 12:38:43 1
Alder która wyciskarka do warzyw i owoców ??
polecajcie sprawdzone modele, szukam do mojej kawiarni [..]
2021-04-05 19:09:36 20
Alder mogę polecić sprawdzonego dostawce
a dobre sery gdzie kupujecie? [..]
2021-04-05 19:08:47 8
Alder Mebli gastronomiczne - producent
podbijam temat, chce zmienic wystroj w kawiarni [..]
2021-04-05 19:07:15 4
Alder Pyszna kawa do Twojego lokalu
teraz ludzie cenią kawy z małych  firm, rzemieslnicze [..]
2021-04-05 19:06:30 7
Alder Dostawca Kapusty Kiszonej ,Ogórków Kiszonych ,Żuru.
Znałem kiedyś taką firmę, muszę podpytac brata on się tym kiedys interesował [..]
2021-04-05 19:04:43 3
Baking Bread Wiekszy piec
Witam, Prowadzę małą piekarnię. Obecnie piekę w piecu konwekcyjno-parowym 6x40x60. Wypiekem na zakwasie, w foremkach, okrągłe bochenki, bagietki i bułki. Piekę wyłącznie na zamówienie i dostarczam prosto do klienta. Rośnie mi sprzedaż i piec zrobił się mały. Potrzebuję coś umiarkowanie większego. [..]
2021-04-05 12:46:31 1
Paul Mccan Profesjonalnym młyn do mielenia - wybór
Jesteśmy zarejestrowaną firmą inwestycyjną Private Loan Investment Company w Wielkiej Brytanii, jesteśmy również zarejestrowani w Tureckiej Brytyjskiej Izbie Handlowo-Przemysłowej (TBCCI), prowadzimy działalność w Europie, Ameryce i Azji. Poszukujemy beneficjentów, którzy poszukują funduszy na ro [..]
2021-04-04 13:51:09 6
Blogierka Zapraszamy do udziału w konkursie barmańskim World Class 2021
https://www.facebook.com/watch/?v=445993259999535 [..]
2021-03-31 15:37:43 3
KennyDaktyl GASTRO SZEF - problem z rozchodem.
W pizzerii w Krakowie używamy programu na przeglądarkę WWW. Obsługuje on jedynie drukarkę fiskalną ale to w zupełności nam wystarczy. Aktualnie testujemy jego druga wersję. Jesteśmy właścicielem kodu i chętnie się nim podzielimy. Info o programie znajdziesz na https://resto-app.pl/.  Dzialamy jako [..]
2021-03-31 11:40:42 6
FORUM GASTRONOMICZNE
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.