| TEMAT FORUM: T.P.SYSTEM. ODOWIEDZI DO WĄTKÓW- EWENTUALNE REKLAMACJE PRODUKTÓW |
Autor: T.P.System
Data: 2011-08-12
Czas: 12:10:38
Tematy: 11 Wypowiedzi: 42 |
Nie mam pojęcia czy taki wątek się pojawił , a nie mam czasu czytać wszystkich głupot które są tu wypisywane, więc na wyrost poruszam tą sprawę.
Jeśli ktokolwiek z naszych klientów wykrył w wyprodukowanym przez nas obiekcie usterkę, i reklamacja w tej sprawie nie została przez nas załatwiona pozytywnie, proszę o konkretną informację !
Nazwisko, numer VIN, scan dowodu zakupu obiektu potwierdzający że to firma T.P.System wyprodukowała dany obiekt. Scan proszę przesłać na adres mailowy nasz tpsystem@wp.pl , oraz na adres admina forum.
Amen.
Zarząd
T.P.System |
| |
|
| |
Autor: darful
Czas: 12:13:20
Wypowiedzi: 36 |
Firma pisze sporo na forum,ale jeśli są Państwo uczciwą to po co ta akcja na forum ? Nie lepiej zgłosić fakty na prokuraturę,chyba że nie wszystko jest ok...
I mam jeszcze pytanie,co do opisanej sytuacji ma admin ? |
| |
Czas: 12:27:43
Niestety okazuję się że w kraju nad wisłą uczciwości trzeba bronić...
Sprawa już jest w prokuraturze, ale postępowanie się "slimaczy" więc bierzemy sprawę w swoje ręce.
Pierwsze wrażenie wynikające z wypowiedzi - kogoś zabolało że trzeba wreszcie udowodnić oszczerstwa rzucane pod naszym adresem !!! :)
Dlaczego do wiadomości admina ?? Bo to on dopuścił do publikacji pierdół na forum, i to on musi rostrzygnąć czy są one zbliżone w jakikolwiek sposób do prawdy...
|
| |

Autor: ADMIN
Typ: ADMIN
Czas: 13:52:29
Tematy: 16 Wypowiedzi: 56 |
W regulaminie forum jest zapis iż odpowiedzialność za wypowiedzi na forum ponosi użytkownik. Administrator nie ma możliwości zweryfikowania co jest prawdą a co nie. Pani Dulska w prowadzonej korespondencji stwierdza iż działamy na jej szkodę, współpracując z zorganizowaną grupą przestępczą. Na naszą prośbę kilku użytkowników dostarczyło mejlem dodatkowe dokumenty, które niby potwierdzają ich wersję wydarzeń.
Nie współpracujemy ani z Panią Dulską ani z drugą stroną (może poszkodowaną, może nie), ale cieszę się że TP SYSTEM wypowiedział się w tej sprawie, mam nadzieję, że również się przedstawią z imienia i nazwiska a nie jako Zarząd TP SYSTEM.
Podobna sytuacja miała miejsce również w ubiegłym roku, gdzie użytkownicy pisali podobne wypowiedzi, a my na prośbę Pana Roberta Treścińskiego usuneliśmy wszystkie wątki. Teraz również możemy to zrobić ale kto ma rację? |
| |
Czas: 15:05:35
Dokładnie tak było. Administrator sam ustalił że za większością, a przynajmniej za znaczną liością negatywnych wpisów ( nie będę operował liczbami bo już nie pamiętam) stała konkurencyjna firma, może admin napisze o którą firmę chodzi ?? |
| |

Czas: 15:52:50
Poprzednim razem tzn w ubiegłym roku były wypowiedzi w poprzedniej wersji forum dotyczące firmy TP SYSTEM pisane przez różnych użytkowników ale z 2-3 adresów IP, których geolokalizacja to Bydgoszcz i Solec Kujawski. Wiemy jaka firma jest w Solcu Kujawskim ale czy to napewno były treści pisane przez nich nie jestem tego pewien, posiadam do tego adresy IP oraz wypowiedzi tych użytkowników. |
| |
Czas: 16:11:55
PUK PUK..... NASZE POSTY SĄ FILTROWANE.... DLACZEGO TE NA NASZ TEMAT NIE SĄ ???? |
| |

Czas: 16:55:43
Na forum nie ma żadnego filtra, dodać można wszystko samemu. |
| |
Czas: 18:00:49
Wróćmy jeszcze na chwilę do sprawy zapisów regulaminu .
Prawnicy popękali ze śmiechu... Sprawa jest prosta, my wyegzekwujemy od Pana rekompensatę za utracone za sprawą bzdur publikowanych na forum kontrakty, a Pan sobie to wyegzekwuje od uczestników dyskusji :)
Korporacje z którymi współpracujemy chętnie potwierdzą co spowodowało utratę zaufania do nas, bo na pewno nie jakość naszych produktów..
Prawda, Pani Iwono ;)
Pozew już się pisze. Być może będzie to precedens w polskim sądownictwie, ale cóż, jesteśmy przyzwyczajeni do przecierania nowych szlaków :)
Tym razem idziemy po bandzie !!!!! |
| |

Czas: 18:14:03
Cały czas mnie Państwo straszą, pisałemPaniw mejlu aby dostarczyć dokumenty iż to Państwomają rację i co? Dostałempotwierdzenie skan ale w innej sprawie, a kontaktowałem się z naczelnikiem KP III w czestochowie i również topotwierdził.. |
| |
| T.P.SYSTEM. ODOWIEDZI DO WĄTKÓW- EWENTUALNE REKLAMACJE PRODUKTÓW |
| |
Czas: 18:34:04
Tym już zajmie się kancelaria. |
| |
Czas: 18:39:39
Uprzejmie przypominam że w polskim prawie obowiązuje domniemanie niewinności, czyli to winę należy udowodnić, a nie niewinność.... Proponuję czym prędzej rozpocząć uzupełnianie Pana wiedzy prawniczej... bardzo się to Panu przyda w najbliższym czasie... |
| |
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
| |
Adres IP: 38.107.179.221
Data: 2012-05-18
Czas: 23:26:01 |
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: T.P.SYSTEM. ODOWIEDZI DO WĄTKÓW- EWENTUALNE REKLAMACJE PRODUKTÓW
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.
Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
|
| FORUM GASTRONOMICZNE |